Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani cere Taraful de la Clejani pentru o cântare. Fulgy obișnuia să cânte împreună cu părinții săi

Câți bani cere Taraful de la Clejani pentru o cântare. Fulgy obișnuia să cânte împreună cu părinții săi

GALERIE FOTO (6) Câți bani cere Taraful de la Clejani pentru o cântare

Câți bani cere Taraful de la Clejani pentru o cântare. Părinții Margheritei și a lui Fulgy de la Clejani, trec prin momente dificile. Mezinul familiei are probleme cu drogurile și cu legea, motiv pentru care în ultima perioadă, a fost în atenția presei din țară. Recent, au apărut zvonuri conform cărora Ioniță de la Clejani și-ar fi reclamat fiul la Poliție, după care l-ar fi internat la psihiatrie. Deși au probleme pe plan personal, Taraful de la Clejani au noroc pe plan profesional.

Câți bani cere Taraful de la Clejani pentru o cântare. Fulgy obișnuia să cânte împreună cu părinții săi

Câți bani cere Taraful de la Clejani pentru o cântare. Fulgy face ce face și ajunge în centrul atenției. În ultima perioadă, fiul Clejanilor a făcut numeroase acuzații în mediul online. Tânărul de 23 de ani a fost oprit de Poliție în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise, a intrat în mall refuzând să poarte masca de protecție și a acuzat mai multe vedete din showbiz-ul românesc că se droghează. În urmă cu câteva ore, în presă s-a zvonit că Ioniță de la Clejani ar fi mers la Poliție și și-ar fi denunțat propriul fiul, care ulterior ar fi fost internat la psihiatrie. Invitat în emisiunea lui Măruță, artistul a negat toate aceste informații, motivând atitudinea fiului său printr-o explicație năucitoare.

Ei bine, dacă pe plan personal lucrurile nu sunt tocmai roz, Viorica și Ioniță de la Clejani o duc bine pe plan profesional. Cei doi cântăreți au în continuare evenimente, lansând piese în colaborare cu artiști renumiți. Taraful de la Clejani este printre cele mai bine plătite formații de petrecere din România. Ioniță și Viorica de la Clejani cer între 5.000 și 5.500 de euro pentru un program artistc la evenimente. Cu toate astea, prețul cerut de cei doi este unul decent, având în vedere că Loredana Groza cere 11.000 de euro pentru un eveniment, iar Nicolae Botgros și lăutarii au tarife care pot ajunge la până 15.000 euro.

Clejanii dețin și o asociație prin care au semnat mai multe contracte pentru evenimentele la care au participat, cei doi câștigând 21.500 de euro de la Primăria Sectorului 5 pentru un singur concert. Asociația a avut un profit de 140.000 de lei în 2018, cu un profit de 79.606 de lei. În trecut, Fulgy obișnuia să cânte alături de Viorica și Ioniță de la Clejani.

Fiul Clejanilor și-a cumpărat apartament

În intervențiile sale live pe rețelele de socializare, Fulgy s-a lăudat că și-a cumpărat un apartament de lux, în apropierea casei părinților lui. Mai mult, acesta a dezvăluit că a cheltuit mulți bani pe droguri și la jocuri de noroc, dar că aceștia au fost ai lui, nu ai părinților săi. „Eu, într-un an aproximativ, am văzut pe statisticile de la Google, Youtube, am aproape un milion de euro de la YouTube. În afară de asta, am 6-7 apartamente, 3-4 terenuri de 5000 de metri pătraţi şi vreau să fiu dezvoltator imobiliar, să merg pe şantier la 7 de dimineaţa. Nu-i problemă, învăţ.Am pierdut la cazino sute de mii de euro, bani făcuţi de mine. Sunt în viaţă, am putere, şi promit că într-un an sunt milionar fără să fac nimic, doar zic pâs. Eu nu mai cânt nici măcar alături de familia mea, că îmbrăcat de 10.000 nu pot să mă duc la o nuntă şi să-i fac plăcerea unui om care vorbeşte prost”, a mărturisit Fulgy.

Fulgy, in masina de Politie
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: