Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Ungureanu și mama ei au întâmpinat multe dificultăți și situații limită la Asia Express: „Credeam că sunt pregătită psihic”

Alexandra Ungureanu și mama ei au întâmpinat multe dificultăți și situații limită la Asia Express: „Credeam că sunt pregătită psihic”

GALERIE FOTO (3) Alexandra Ungureanu și mama ei au întâmpinat multe dificultăți și situații limită la Asia Express

Alexandra Ungureanu și mama ei au întâmpinat multe dificultăți și situații limită la Asia Express. Câștigătoarea Bravo, ai stil!Celebrities, a plecat în aventura vieții ei. Alexandra Ungureanu a mers împreună cu mama ei pe „Drumul Împăraților”, alături de mama sa. Cele două au parte de momente dificile, deși cântăreața se declara pregătit, mai ales că a urmărit toate cele trei sezoane de până acum.

Alexandra Ungureanu și mama ei au întâmpinat multe dificultăți și situații limită la Asia Express: „Credeam că sunt pregătită psihic”

Alexandra Ungureanu și mama ei au întâmpinat multe dificultăți și situații limită la Asia Express. Artista a plecat împreună cu mama sa la Asia Express, alături de mai multe echipe. Cele două au mers pe „Drumul Împăraților”, întâmpinând multe momente dificile.

Deși se așteptau ca situațiile să fie complicate, mai ales că Alexandra a urmărit toate cele trei sezoane de până acum, vedeta și mama sa încearcă cu greu să facă față situațiilor limită. „Orice scenariu mi-am făcut acasă, s-a dus. Credeam că sunt pregătită psihic… ei, bine, nu! Asia Express e o surpriză totală. Fiecare seară se închide cu oboseală maximă, simți că nu mai poți, dar ești curios să vezi ce se întâmplă mâine. Am ieșit total din zona mea de confort, am început să sar, aproape să stau în cap, doar să oprească cineva la autostop”, a declarat ea.

Mama Alexandrei Ungureanu, în vârstă de 68 de ani, este mândră de ambiția ei și mărturisește că va lupta până la final. „Proiectul ăsta este peste așteptări, dar nu peste limitele mele. Până acum, indiferent de clasamente, eu sunt mândră de mine, că nu am clacat în aceste provocări cu care nu m-am întâlnit niciodată în 68 de ani. Fluctuația emoțională dintr-o zi mă secătuiește, cu asta cred că îmi este cel mai greu. Când a început cursa, m-am simțit vinovată pentru că în postura de telespectator am crezut uneori că este un truc. Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor relaxați și criticând”, mărturisit mama Alexandrei.

Alexandra Ungureanu si mama ei
Alexandra Ungureanu la Asia Express

Cele nouă perechi de la Asia Express 2021

În curând, telespectatorii vor putea urmări cel de-al patrulea sezon al show-ului Asia Express. Acesta vine cu modificări importante, atât al traseului, cât și al prezentatorilor. Gina Pistol a devenit de curând mămică, fiind înlocuită cu Irina Fodor, iar tânăra va prezenta sezonul patru ”Asia Express” alături de Marius Damian și Oase. Cu un dolar în buzunar cele nouă perechi de concurenți vor străbate Turcia, Azerbaidjan-ul și Georgia. De asemenea, alte trasee vor fi descoperite pe parcursul competiție, iar provocările vor fi, ca și în trecut, la fel de dure, dar și marele premiu este pe măsură.

Câștigătorii vor încasa 30.000 de euro la final. Toți concurenții vor trebui să se descurce în condiții dificile pe tot parcursul competiției. Filmările emisiunii au început în această lună, startul fiind în Turcia. Cele 9 echipe sunt formate din mai multe celebrități din showbiz-ul românesc. Mihai Petre și Elwira Petre, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Cosmin Natanticu și Eliza, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la ”Noaptea Târziu”, Lorelei și Zarug, Lidia Buble și sora ei, Estera și Connect-r și Shift.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: