Redactia.ro
Home » TV » Connect-R, la un pas să părăsească Asia Express, din prima zi. Care a fost motivul

Connect-R, la un pas să părăsească Asia Express, din prima zi. Care a fost motivul

Connect-R va parcurge alături de Shift, Drumul Împăraților, din sezonul 4 al Asia Express. Connect-R a fost la un pas de a renunța, încă din prima zi la competiție, atunci când a văzut cât este de dificil.

Connect-R, la un pas să părăsească Asia Express, din prima zi. Care a fost motivul

Nou sezon al Asia Express este tot mai aproape să înceapă. Concurenții au început însă, deja să parcurgă Drumul Împăraților. Sunt nouă echipe care se întrec pentru marele premiu, iar Connect-R și Shift recunosc faptul că li s-a părut destul de dificil ceea ce au făcut până acum.

Participanții vor începe traseul din Turcia și-l vor continua prin Georgia, Azerbaidjan și două destinații surpriză. Pentru că mulți turci refuză sau nu știu să vorbească limba engleză, Shift și-a luat măsuri de precauție. A luat cu sine o poză cu Gică Hagi, care este cunoscut la nivel mondial, și așa speră că va reuși să oprească mai multe mașini.

”O să iau cu mine o poză cu Hagi și asta sigur o să mă ajute la autostop. E imposibil să nu ne înțelegem cu ei. Avem speranță că în unele seri vom găsi chiar și o pensiune sau un hotel la care să stăm. N-avem noi condiție fizică, dar pe psihic stăm foarte bine”, declara Connect-R înainte de a pleca în competiție.

Shift aproape că a auitat de confortul de acasă, după tot ce a trăit ”Nu ne așteptam să fie chiar așa. În momentul ăsta nici măcar nu ne mai amintim de confortul de acasă”, a declarat Shift.

Connect-R și-a aruncat tot din rucsac la Asia Express

Connect-R a mai precizat că autostopul chiar i-a dat bătăi de cap. Și rucsacii sunt un impediment foarte mare, de aceea a avut un moment când și-a aruncat tot din rucsacul său. Simțind greutatea competiției, Connect-R a vrut să plece acasă.

“În prima zi de Asia Express eu am vrut să plec acasă. Cu turcii e imposibil să te înțelegi, nu vorbește unul o boabă de engleză, iar autostopul e un coșmar. Rucsacii pe care îi cărăm au cel puțin 17 kilograme. Eu mi-am aruncat tot din el, o să vedeți și în emisiune”, a povestit Connect-R.

Irina Fodor va prezenta în acest an Asia Express. Iată care sunt cele nouă echipe care se vor întrece pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

”Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o”, a povestit Irina Fodor, atunci când a acceptat propunerea de a fi prezentatoarea noului sezon Asia Express.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: