Redactia.ro
Home » TV » Motivul pentru care Romică Țociu nu participă la Asia Express! A picat totul în ultimul moment

Motivul pentru care Romică Țociu nu participă la Asia Express! A picat totul în ultimul moment

Motivul pentru care Romică Țociu nu participă la Asia Express! A picat totul în ultimul moment

Actorul Romică Țociu a vorbit despre motivul pentru care nu mai participă la emisiunea Asia Express! Acesta trebuia să facă echipă cu Jean de la Craiova. 

Motivul pentru care Romică Țociu nu participă la Asia Express! A picat totul în ultimul moment

Romică Ţociu şi manelistul Jean de la Craiova ar fi trebuit să pornească, pe „Drumul Împăraţilor”, chiar în aceste zile, la emisiunea „Asia Express”, prezentată la Antena 1. Cei doi buni prieteni au fost însă nevoiți să amâne cu un an, cel puţin, acest vis comun.

Romică Țociu a spus motivul care i-a împiedicat să fie acum în Turcia, una dintre țările în care cele nouă echipe se luptă pentru marele premiu, în exclusivitate pentru playtech.ro. Actorul, în vârstă de 59 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite vedete ale micului ecran, iar acest concurs ar fi fost o experiență perfectă pentru el.

”Nu am mai spus-o până acum, dar, fie, recunosc, chiar în aceste zile ar fi trebuit să particip la o nouă provocare, la ”Asia Express”. Stabilisem toate detaliile cu partenerul meu de echipa, Jean de la Craiova, care acceptase şi el ideea. Numai că, aşa cum se mai întâmplă în viaţă, în ultimul moment a apărut o situaţie specială pentru Jean, nişte contracte de care a trebuit să ţină neapărat seama, astfel că nu am mai putut onora invitaţia şi am renunţat, de comun acord. Sper ca producătorii să ţină minte cuplul format din Romică şi Jean. Ar fi fost distracţie maximă, vă asigur!”, a declarat Romică Ţociu, pentru playtech.ro.

Mai mult, Romică Țociu a spus că nu-i poartă pică amicului său, dar regretă că nu a putut face o nouă figură specială, pe micile ecrane. Romică Ţociu ne-a mai menționat că a încercat să-l convingă şi pe partenerul său tradiţional, Cornel Palade, în vârstă de 69 de ani, să plece la ”Asia Express”. S-a ales doar cu un refuz politicos.

“Vă puteţi imagina cu uşurinţă  ce ar fi fost dacă am fi ajuns, totuşi, acolo. Un show Ţociu şi Jean de la Craiova memorabil, ce mai!. Cornel m-a ascultat cu atenţie, mustăcind, pe alocuri, iar la final mi-a zis doar atât: ”Băi, Romică, dacă aş merge pe ideea ta ne-am întoarce în primele zece minute, după ce am ajunge acolo. Hai să ne vedem de treaba noastră!”, a mai declarat Romică Țociu.

În schimb, fosta lui parteneră, Adriana Trandafir, alături de care a câştigat recent “Te cunosc de undeva”, a acceptat provocarea venită din partea producătorilor: “I-am spus direct Adrianei, fără nicio reţinere: ”Du-te, fată, şi rupe-le gura! O ai pe fiica ta lângă tine, fată deşteaptă, o să vă descurcaţi de minune, amândouă! Vă ţin pumnii!” .

Cine sunt concurenții careu au plecat în Asia Express sezonul 4

La startul actualului sezon vor fi aliniate nouă echipe, care vor începe aventura vieții lor pe “Drumul Împăraților”. Cursa din acest an va porni din Turcia, va continua cu Georgia şi Azerbaidjan, dar va include și alte destinații-surpriză. Cele nouă perechi sunt formate din Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu, alături de mama ei, Cuza și Emy, de la „Noaptea Târziu”, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, ultimele două fiind nume celebre în zona digitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: