Redactia.ro
Home » Monden » Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu au plecat în Asia Express! Ce au făcut înainte de a părăsi țara

Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu au plecat în Asia Express! Ce au făcut înainte de a părăsi țara

Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu au plecat în Asia Express! Ce au făcut înainte de a părăsi țara

Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu au ales să plece în aventura vieții lor, în competiția Asia Express. Aceștia au oferit un interviu înainte de a se urca în autocarul spre Turcia! Iată priemele declarații ale celor doi. 

Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu au plecat în Asia Express! Ce au făcut înainte de a părăsi țara

Printre cei pe care îi vom vedea în noul sezon Asia Express se numără și Cosmin Natanticu împreună cu soția sa, Eliza Georgescu. Înainte de a pleca în competiția Asia Express de la Antena 1, cei doi au vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre aventura vieții lor care urmează să înceapă. Aceștia au mărturisit că sunt foarte emoționați de ceea ce se va întâmpla, dar pregătiți totodată.

Eliza Georgescu a mărturisit că și-au făcut bagajele cu 6 zile înainte de a pleca în Asia Express, dar s-au și certat. Motivul? Pentru a se obișnui cu neînțelegerile care vor avea loc pe parcursul competiției între ei doi.

”Ne-am făcut bagajele de 6 zile, ne-am certat în ultimele 3 zile ca să ne obișnuim cu treaba asta”, a spus Eliza Georgescu la Antena Stars.

Mulți speră la marele premiu al competiției, iar Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu bineînțeles că își doresc același lucru. Întrebați ce ar face cu banii dacă ar câștiga acest sezon al competiției de la Antena 1, Cosmin Natanticu a spus că mai întâi de toate îi va împărți cu soția sa, iar apoi îi va da partea lui ei, totul sub formă de glumă, așa cum îi știm cu toții.

”Eu donez banii mei și o să-i dau Elizei”, a spus Cosmin Natanticu.

Cine prezintă noul sezon Asia Express

Postul de televiziune Antena 1 a găsit deja o înlocuitoare Ginei Pistol pentru noul sezon al reality show-ului care i-a lăsat pe toți cu gurile căscate. Se pare că această schimbare este una surprinzătoare și, de asemenea, una mai economică, mult mai ieftină din punct de vedere contractual.

Astfel că, noul sezon al emisiunii Asia Express va fi prezentat de Irina Fodor, cea care a înlocuit-o pe proaspăta mămică Gina Pistol și în emisiunea Chefi la cuțite. După mai multe speculații apărute privind posibilul înlocuitor al Ginei Pistol, dar și mai multe negocieri, producătorii sezonului 4 Asia Express au decis ca Irina Fodor să primească șansa de a prezenta una dintre emisiunile cu greutate ale trustului.

Soția lui Răzvan Fodor a acceptat propunerea fără să stea pe gânduri, mai ales că visa de ani buni să prezinte un reality show, iar Antena 1 a bifat, pe lângă colaborarea cu simpatica prezentatoare, și un alt aspect important, de ordin economic. Conform surselor noastre, Irina Fodor este remunerată mult mai puțin decât Gina Pistol care se afla, de ani buni, în topul vedetelor cel mai bine plătite de Antena 1.

Printre cei cu care Antena ar fi negociat pentru a o înlocui pe Gina Pistol, în sezonul 4 Asia Express, s-ar fi aflat și Răzvan Fodor, Liviu Vârciu și Speak.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: