Redactia.ro
Home » Monden » Asia Express, sezonul 4. Primele imagini cu vedetele de pe Drumul Împăraților

Asia Express, sezonul 4. Primele imagini cu vedetele de pe Drumul Împăraților

GALERIE FOTO (5)

Au apărut primele imagini de la Asia Express, sezonul 4, cu vedetele parcurgând Drumul Împăraților. Cele nouă echipe vor porni din Turcia într-o aventură unică, în care vor trebui să treacă prin mai multe probe.

Asia Express, sezonul 4. Primele imagini cu vedetele de pe Drumul Împăraților

Asia Express, sezonul 4, se anunță a fi unul plin de surprize, mai ales că în acest an concurenții vor parcurge Drumul Împăraților și nu al Comorilor, cum s-a întâmplat în celelalte trei sezoane. Nouă echipe vor trece prin probe dificile, care vor porni din Turcia, apoi prin Georgia, Azerbaidjan și două destinații surpriză. Au apărut și primele impresii ale participanților.

Cele nouă echipe sunt formate din: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

”Ce am văzut noi acasă nu are nicio legătură cu ce se întâmplă aici’, mărturisește Shift/ Eu nu am crezut că va fi atât de greu”, spune și Adriana Trandafir/Nu credeam că pot fi atât de disperat’, declară Mihai Petre.

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la prezentarea emisiunii Asia Express. ”Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o”, a povestit Irina Fodor, atunci când a acceptat propunerea. Momentan, aceasta este tot în locul Ginei Pistol, la prezentarea emisiunii Chefi la Cuțite.

Reamintim că anul trecut ar fi trebuit să aibă loc sezonul 4, dar acesta a fost anulat din cauza pandemiei. Marele premiu al competiției este în valoare de 30.000 de euro. În sezonul al treilea, câștigători au fost Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: