Redactia.ro
Home » Monden » Cât vrea Andreea Esca să mai stea la pupitrul știrilor PRO TV: „Există o anumită limită”

Cât vrea Andreea Esca să mai stea la pupitrul știrilor PRO TV: „Există o anumită limită”

GALERIE FOTO (7) Cât vrea Andreea Esca să mai stea la pupitrul știrilor PRO TV

Cât vrea Andreea Esca să mai stea la pupitrul știrilor PRO TV. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. De 25 de ani este emblema postului de televiziune, dar multă lume se întreabă când se va retrage Andreea Esca de la pupitrul știrilor și pe cine ar lăsa în locul ei, vedeta a dat un răspuns surprinzător.

Cât vrea Andreea Esca să mai stea la pupitrul știrilor PRO TV: „Există o anumită limită”

Andreea Esca este considerată una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri de la noi. Vedeta se află de 25 de ani la pupitrul știrilor de la Pro tv, devenind o emblemă. Andreea Esca prezintă știrile în fiecare seară, încă de la lansarea postului PRO TV, fondat de Adrian Sârbu. Moderatoarea tv a știut întotdeauna cum să îmbine viața profesională cu viața de familie. Chiar dacă nu i-a fost deloc ușor, Andreea a reușit să fie mereu alături de soțul și copiii ei. Recent, jurnalista a spus pe cine ar lăsa în locul ei la pupitrul știrilor. Andreea Esca prezintă cele mai importante știri ale serii și este urmărită de milioane de români.

Prezentatoarea Tv a mărturisit într-un interviu că nu există limite când vine vorba despre cariera sa profesională. Indiferent de vârstă, vedeta susține că poate alege să-și continue profesia. „Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune.De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să-ți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe. Nu știu dacă există niște limite, depinde de foarte mulți factori’, a spus Andreea Esca pentru ego.ro.

Cum se înțelege Andreea Esca cu copiii ei, Alexa și Aris

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au împreună doi copii, Alexia și Aris. Relația dintre ei este una extrem de strânsă. Vedeta este o mamă devotat și se înțelege foarte bine cu copiii ei. Întrebată cum ar reacționa dacă Alexia i-ar lua locul de la pupitrul știrilor, jurnalista a spus că este loc pentru toată lumea. „Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna. Locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat ‘, a mai spus vedeta. De asemenea, Andreea Esca a explicat că, în general, copiii aborb orice informație si se adaptează repede în toate situațiile. „Nu este precum ai preda un curs despre cum trebuie să fii, ci doar să trăiești așa cum crezi că este mai bine. Copiii care cresc lângă tine vor imita, într-un mod, felul tău de a fi. Până la un moment dat, când, desigur, fiecare are personalitatea lui’, a mai spus ea.

Referitor la fiica ei, Andreea Esca a precizat că își dorește să o protejeze mai mult de dezavantajele faimei, dar susține că va fi mereu lângă. „Aș vrea să o protejez de tot ce e rău. Atâta vreme cât îți alegi o profesie publică, are avantaje și dezavantaje și trebuie să fii obișnuit și să știi de la început în ce te bagi.Eu, din păcate, nu pot să o protejez de nimic, pot doar să îi spun ce am învățat până la această vârstă, mai departe e alegerea ei’, a mai declarat Andreea Esca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: