Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca „dă din casă”: cine este cel mai cheltuitor membru al familiei sale

Andreea Esca „dă din casă”: cine este cel mai cheltuitor membru al familiei sale

esca eram

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt împreună de 22 de ani, iar acum au vorbit deschis despre familia lor. Prezentatoarea ştirilor de la Pro TV a dezvăluit cine este cel mai cheltuitor membru al casei, cine găteşte mai des, dar şi cine este mai romantic, în cuplul lor.

Andreea și Alexandre au apărut împreună și au acceptat provocarea TikTok pentru emisiunea lui Cătălin Măruță. Au răspuns la mai multe întrebări fulger, una dintre ele fiind cine cheltuie cei mai mulți bani din familie.

Alexia Eram nu se uită la bani

Mai strictă cu copiii este Andreea Esca, a dezvăluit soțul ei, care a mărturisit că Alexia și Aris nu mai pot fi considerați niște copii acum, fiind aproape la maturitate. Alexandre Eram a recunoscut că soția lui este mai cool decât el: „Bine, ok, și eu sunt cool. Tu ești mai cool. Ea e mai cool, eu sunt mai încăpățânat”, a precizat el.

Andreea şi soţul ei au răspuns la mai multe întrebări fulger, una dintre ele fiind cine cheltuie cei mai mulți bani din familie. Alexandre Eram a spus râzând: „Andreea a cumpărat un tablou de curând”, iar prezentatoarea a adăugat. „Nu știu, nu suntem cheltuitori niciunul. Alexia, da, ea e, ăsta a fost un răspuns corect”.

Bărbatul este cel care gătește mai des în casa lor. Și Andreea Esca are niște rețete speciale, pe care le pregătește la ocazii mai importante.

Eu gătesc mai des. Andreea are 2-3 feluri mai bune, dar eu gătesc mai des. Eu gătesc mai bine. Eu mănânc mai mult acum, dar de mâine slăbesc. Mănânc ciocolată”, a dezvăluit el în cadrul unui eveniment, imaginile fiind difuzate în cadrul emisiunii La Măruță.

Cătălin, prima iubire a Andreei Esca

Andreea Esca a vorbit și despre prima ei iubire. Numele lui era Cătălin, iar știrista a spus că a fost cu el la grădiniță. Evident, nu e vorba de Cătălin Măruţă.

Mie îmi plăcea un băiat la grădiniță pe care îl chema Cătălin. Și ție îți plăcea o fată, Jennifer. Eu nu am poză cu Cătălin, noi eram mai săraci, nu aveam aparate de fotografiat. Mă mai mușca din când în când și mă întreba mama de ce am vânătăi. Nu îi spuneam, că mi se părea drăguț”, a spus aceasta.

Au fost întrebați și cine e mai gelos între ei doi și așa s-a aflat că Andreea Esca era mai geloasă la începutul relației lor, iar Alexandre Eram a glumit, el a spus că e gelos acum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: