Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă o noapte de cazare în pensiunea Andreei Esca? Imagini inedite

Cât costă o noapte de cazare în pensiunea Andreei Esca? Imagini inedite

GALERIE FOTO (5)  Andreea Esca, absență neașteptată de la pupitrul Știrilor Pro TV. Trustul a fost nevoit să o înlocuiască FOTO

Atunci când nu este la pupitrul știrilor PRO TV, Andreea Esca se ocupă de afacerea ei din Porumbacu de Sus, care îi aduce venituri lunare considerabile. Iată cât costă, așadar, o noapte de cazare în pensiunea vedetei!

Cum arată pensiunea Andreei Esca

Vedeta PRO și-a achiziționat șase case în zona Porumbacu de Sus. Una a amenajat-o special pentru ea și familia ei, iar celelalte cinci le-a pregătit pentru a fi închiriate. În amenajarea lor, Andreea a îmbinat confortul cu rusticul, ceea ce i-a făcut până și pe cei mai pretențioși turiști să le aprecieze.

Vorbind despre casele puse la dispoziția turiștilor, Andreea Esca spunea că au o vechime de 150 de ani, dar că au facilități moderne: „Descoperiți 5 case tradiționale din lemn, aflate pe malul râului, care au o vechime mai mare de 150 de ani. Toate au fost renovate în 2019 și echipate cu facilități moderne’, se scrie pe site-urile turistice.

Chiuveta este o găleată, în care se stânge laptele, iar oaspeţii sunt invitaţi să bea din căni de metal. Pentru cei dependenţi de ştiri, Andreea le-a pus în cameră televizor modern, le-a dotat bucătăria cu un aparat de cafea şi a utilat baia cu toate cele necesare, potrivit oradesibiu.ro.

Cât costă să închiriezi o pensiune pe noapte

Andreea Esca pune la dispoziția turiștilor pensiunea pentru 700 de lei pe noapte, fără mic dejun. Asta i-a adus venituri considerabile vedetei. Astfel, în 2020, firma Andreei Esca a avut o cifră de afaceri de aproape 200.000 de lei și un profit de 134.000 de lei. Firma are ca obiect de activitate: ‘facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată’ și este deținută în proporții egale de Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram. Acesta din urmă este și administratorul firmei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini