Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea a avut o copilărie grea. Și-a văzut o singură dată tatăl, după ce a fost părăsit într-un autobuz. Ce a povestit comediantul

Cătălin Bordea a avut o copilărie grea. Și-a văzut o singură dată tatăl, după ce a fost părăsit într-un autobuz. Ce a povestit comediantul

Cătălin Bordea a avut o copilărie grea. Și-a văzut o singură dată tatăl, după ce a fost părăsit într-un autobuz. Ce a povestit comediantul

Toată țara îl știe pe Cătălin Bordea. Și asta pentru că este unul dintre cei mai buni comedianți din țara noastră. E cunoscut pentru numerele sale originale de stand-up comedy. Puțini știu însă ce copilărie grea a avut Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea a avut o copilărie grea

Născut pe 16 decembrie 1984 la Botoșani, Cătălin Bordea a devenit cunoscut datorită numerelor sale savuroase de stand-up comedy. A studiat la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, din București și, grație talentului său actoricesc, a reușit să facă parte din mai multe producții românești, printre care „La Bloc” și „Fete cu lipici”. De asemenea, Bordea a fost văzut, seară de seară, la emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos”. Este o persoană înaltă, având 1,90 de metri.

Cătălin Bordea, despre copilăria grea pe care a avut-o

În vârstă de 36 de ani, Cătălin Bordea a avut o copilărie nu foarte ușoară. Părăsit de tată și crescut de bunică, deoarece mama era plecată în strănătate, el a trecut prin multe momente dificile. Din fericire, succesul pe care îl are astăzi compensează toate acele clipe grele.

Cătălin Bordea și-a văzut tatăl o singură dată

Comediantul l-a văzut pe tatăl său doar o singură dată, iar de atunci au mers pe drumuri separate. În ciuda faptului că l-a părăsit pe când avea o vârstă fragedă, Cătălin Bordea nu își urăște tatăl. Mai mult, el glumește adesea despre tatăl lui în show-urile sale de stand-up.
„Tata e încă în viaţă şi e tânăr. Ne-am întâlnit o dată când am fugit de acasă. M-am dus cu o mătuşă de-a mea care mi-a spus să-mi iau certificatul de naştere cu mine că nu o să mă creadă. I-am arătat certificatul când m-a văzut. L-a cercetat, ca la graniţă. M-a crezut până la urmă că eram fiul lui. Şocul mare a fost pentru soţia lui de atunci. Trebuie să-i mulţumesc soţiei lui, de care a divorţat. Am stat o lună acolo şi s-a purtat extraordinar cu mine. Dorina o cheamă şi îi voi mulţumi întotdeauna. Am aflat de la fratele meu vitreg că nu tatăl mi-a trimis bani pe lună, la facultate, ci femeia asta mi-a trimis pe ascuns 50 de euro.
 
Dacă vreodată voi sta de vorbă cu omul ăsta îi voi spune că eu, încercând să vorbesc cu el mi-am făcut o altă familie, pe cea a soţiei lui. Mi-a mai trimis câteva mesaje de zilele mele de naştere: „La mulţi ani, tata”. Putea să fie oricine. Un robot putea trimite mesajele astea.
 
Mama când m-a făcut avea 16 ani. Bunica ne-a crescut pe toţi. Eu a trebuit să mă maturizez de la o vârstă foarte fragedă pentru că trebuia să am grijă şi de frăţiorii mei. Mama a avut mai multe relaţii. Îi plăcea să trăiască în permanenţă clipa îndrăgostelii”, a povestit Cătălin Bordea la „Refresh! by Oana Turcu”.

Cătălin Bordea a fost părăsit de tatăl lui într-un autobuz

Este bine cunoscut faptul că Bordea a fost părăsit de tatăl biologic într-un autobuz, pe când avea doi ani, dar la un moment dat, acesta a dezvăluit că are șapte tați și este posibil să îl aibă și pe al optulea. Mama lui a ales să se căsătorească în repetate rânduri. Bunica a fost norocul lui. Ea s-a urcat în autobuzul în care tatăl său îl părăsise și l-a salvat. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: