Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea a mărturisit dacă formează un cuplu sau nu cu Olga Barcari: „Îmi aduce multă liniște în perioada asta”

Cătălin Bordea a mărturisit dacă formează un cuplu sau nu cu Olga Barcari: „Îmi aduce multă liniște în perioada asta”

Cătălin Bordea a mărturisit ce relație există între el și Olga Barcari.

După ce site-ul CANCAN.RO a făcut publică relația dintre Cătălin Bordea și hair-stylista Olga Barcari, comediantul a decis să rupă tăcerea și să ofere detalii despre acest nou capitol din viața sa. Cunoscut pentru umorul său debordant și aparițiile sale în diverse producții de televiziune, Cătălin Bordea pare că a găsit un sprijin și o liniște în compania brunetei Olga Barcari.

Comediantul a confirmat că îl leagă o prietenie solidă de Olga Barcari de mai bine de 13 ani și că aceasta este o femeie minunată. Despre Olga, Bordea a declarat că ar aduce liniște în viața oricărui bărbat norocos să fie într-o relație cu ea. Cu toate acestea, Bordea a subliniat că, în prezent, se concentrează pe propria recuperare după experiența dureroasă a divorțului și că nu vede o relație ca pe o modalitate de a pansa rănile emoționale.

„Pe Olga o cunosc de foarte mult timp. O cunosc de vreo 13 ani. Este o femeie absolut minunată și orice bărbat ar fi norocos să fie într-o relație cu ea. Îmi este o prietenă foarte bună și îmi aduce multă liniște în perioada asta.

Nu mai cred însă în relații de pansament. Nu pot să chinui un om cât timp eu încă mă refac. Nu are cum să nu îți placă Olga, e realizată, e muncitoare, e amuzantă și foarte frumoasă. Dar este pentru un bărbat care își dorește o relație și e echilibrat sufletește”, a zis Bordea pentru cancan.ro.

De la profesionalism la prietenie

Olga Barcari, o cunoscută hair-stylistă în industria de beauty din România, pare să ofere nu doar servicii de calitate, ci și un suport emoțional prețios pentru Cătălin Bordea. Comediantul apreciază calitățile realizate, muncitoare și amuzante ale Olgei, subliniind că aceasta este o prietenă foarte bună. Cu toate acestea, Bordea este precaut și menționează că nu crede în relații de tip „pansament” și că nu ar dori să chinuiască pe cineva în timp ce el însuși se recuperează.

„Dar nu mă gândesc la nici o relație cu nimeni. Când voi fi pregătit pentru asta nu știu. Momentan mă axez doar pe viața profesională. Nu mă bag într-o relație având în vedere ca am fost scos din una destul de recent. E nedrept. Eu mai am mult până să mă iubesc pe mine. Voi fi într-o relație doar pentru că sunt singur nu ca mă simt singur”, a completat bărbatul în exclusivitate pentru cancan.ro.

Întrebat despre viitor și o posibilă relație serioasă, Cătălin Bordea a declarat că momentan se axează exclusiv pe viața profesională și că nu vede o relație ca pe o necesitate pentru a combate singurătatea. Reafirmând nevoia de a se concentra asupra propriei sale recuperări și auto-iubiri, Bordea a subliniat că va intra într-o relație doar atunci când se simte pregătit pentru acest pas.

Cine este Olga Barcari

Olga Barcari, în vârstă de 36 de ani, este recunoscută pentru experiența sa vastă în domeniul hair-styling-ului și pentru frumusețea sa remarcabilă. Cu o carieră de aproape două decenii, ea pare să aducă un suflu nou și o perspectivă pozitivă în viața lui Cătălin Bordea. Desigur, viitorul va dezvălui dacă această prietenie solidă va evolua într-o poveste de dragoste sau va rămâne o relație bazată pe sprijin și înțelegere reciprocă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: