Redactia.ro
Home » Monden » Noua iubită a lui Cătălin Bordea, trasă la indigo cu Livia Eftimie. Comediantul pare că și-a refăcut viața, dar își caută fosta soție în fiecare femeie

Noua iubită a lui Cătălin Bordea, trasă la indigo cu Livia Eftimie. Comediantul pare că și-a refăcut viața, dar își caută fosta soție în fiecare femeie

GALERIE FOTO (4)

După ce a trecut printr-o despărțire bruscă și traumatizantă, Cătălin Bordea pare să-și refacă viața alături de o nouă iubită, cu care păstrează discreția și evită să atragă atenția publicului asupra relației lor înfloritoare. Noua sa parteneră este nimeni alta decât o hairstylistă cunoscută în lumea vedetelor, cu o prezență însemnată în capitala României.

Chiar dacă divorțul a fost o surpriză dureroasă pentru Bordea, mai ales având în vedere infidelitatea soției sale cu un apropiat prieten, artistul Spike, pare că actorul și-a găsit alinarea în brațele unei brunete focoase. Această tânără de 36 de ani nu numai că împărtășește pasiunea pentru hairstyling cu celebritatea din showbiz, dar surprinzător, ea seamănă izbitor cu fosta soție a actorului. De la nuanța brunetă a părului și până la trăsăturile fizionomice, asemănarea dintre cele două femei este notabilă.

Cine este sexy-bruneta care i-a sucit mințile lui Cătălin Bordea

Olga Barcari a reușit să aducă zâmbetul pe chipul lui Cătălin Bordea, iar cei doi au ales să își păstreze relația departe de ochii publicului. Informații provenite de la Cancan relevă faptul că cei doi au început să se vadă în mod discret de mai bine de o lună, evitând cu grijă locurile aglomerate care ar putea să le atragă atenția presei de scandal.

Evenimentul de Revelion a fost marcat de prezența lor la The Fool, clubul de comedie al lui Bordea, unde au sărbătorit împreună venirea anului 2024 alături de prieteni apropiați, precum Anca Dinicu, Vlad Drăgulin, George Tănase și Ionuț Rusu. Cei doi nu au postat imagini împreună, încă, dar surse din anturaj susțin că relația lor este din ce în ce mai puternică.

Olga Barcari, implicată într-un scandal de zile mari

Cu toate că relația lor pare să fie în plină ascensiune, Olga Barcari a fost recent implicată într-un scandal care a făcut valuri în mediul online. O clientă a hairstyliste a acuzat-o că i-a ars părul în timpul procesului de vopsire, iar acuzațiile au devenit virale pe diverse platforme de socializare. În urma acestui incident, Olga Barcari a decis să își închidă temporar contul de TikTok, într-o încercare de a gestiona situația delicată.

Chiar dacă acest scandal a atras atenția asupra vieții personale a lui Olga Barcari, Cătălin Bordea pare să rămână alături de noua sa iubită, oferindu-i suport în momentele dificile. Cu toate acestea, Cătălin Bordea pare să-și fi găsit liniștea și fericirea în compania Olgei Barcari, într-o etapă nouă și plină de speranță a vieții sale personale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: