Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea, de la înmormântarea mamei, pe scenă, la spectacol: ”Mă gândeam la glume, ce a spus fiecare”

Cătălin Bordea, de la înmormântarea mamei, pe scenă, la spectacol: ”Mă gândeam la glume, ce a spus fiecare”

Mama lui Cătălin Bordea a murit.

Viața lui Cătălin Bordea, cunoscutul comediant român, este un adevărat exemplu de reziliență și determinare în fața celor mai grele încercări. Recent, Bordea a fost lovit de o serie de tragedii personale, dar a găsit puterea de a se ridica și de a face față tuturor dificultăților.

La doar câteva ore după ce și-a înmormântat mama la Todireni, Bordea a făcut spectacol de stand-up în București, demonstrând astfel că umorul și pasiunea pentru ceea ce face sunt mai puternice decât orice suferință.

De la înmormântarea mamei, direct la spectacol

Cătălin Bordea, în vârstă de 39 de ani, a trecut recent prin momente extrem de dificile. După ce a fost abandonat și înșelat de soție, care a fugit cu cel mai bun prieten al lui, Bordea a primit o altă lovitură grea din partea vieții când mama sa, Mihaela, a murit subit la doar 55 de ani.

Evenimentul tragic a avut loc în luna trecută, iar Bordea a participat la înmormântare în localitatea natală, Todireni, unde a copilărit. Cu lacrimi amare vărsate la căpătâiul mamei sale, Bordea a plecat apoi spre București, unde a susținut un spectacol de stand-up în aceeași seară.

„Eu am făcut înmormântarea (nr. mamei), am venit în București în seara aia și am făcut show la club. Am vrut să văd dacă pot să o fac. În drumul către Iași, de acolo am venit cu avionul, mă gândeam la glume, ce a spus fiecare. E un mecanism de autoapărare.

Eram și în stare de șoc, aveam nevoie de asta. Am dus tot show-ul, bineînțeles, nu într-o stare atât de energică, dar am făcut-o.

A venit toată lumea la înmormântare. Au venit 150 de oameni, din satele pe lângă. A venit soțul ei, m-a impresionat omul ăla. A plâns încontinuu. Toată viața a căutat iubirea, iar la finalul vieții, a găsit pe cineva care nu a fost genul ei, dar a iubit-o cel mai mult.

Nu a venit (nr. tatăl comediantului), nici nu l-am chemat. Sigur a aflat, dar nu a dat niciun semn”, a spus Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Chiar și în mijlocul durerii, Bordea și-a găsit puterea de a continua și de a face râsul să triumfe. Peste 150 de persoane din familie și din satele vecine au participat la înmormântare, marcând astfel sprijinul și afecțiunea comunității pentru Bordea în aceste momente dificile.

Cătălin Bordea a fost părăsit de dată în autobuz

Tragediile din viața lui Cătălin Bordea nu se opresc aici. Mama sa, Mihaela, a fost o supraviețuitoare a cancerului, însă a fost răpusă de un virus puternic. Bordea însuși a avut parte de un început de viață extrem de dificil. Mama sa avea doar 16 ani când a rămas însărcinată și a încercat să-l avorteze. Destinul a făcut ca Bordea să supraviețuiască, dar părinții săi l-au crescut doar până la vârsta de 2 ani, când tatăl său l-a abandonat într-un autobuz.

A fost bunica lui care l-a găsit, urcând în același autobuz, într-o coincidență aparent predestinată. Aceste experiențe dificile din copilărie au marcat profund viața și perspectiva lui Bordea, dar nu l-au împiedicat să-și urmeze pasiunea pentru comedie și să devină unul dintre cei mai apreciați comedianți din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: