Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea face portretul femeii ideale. Ce actriță din România i-a pus inima pe jar: «Ai văzut ce păr frumos are?»

Cătălin Bordea face portretul femeii ideale. Ce actriță din România i-a pus inima pe jar: «Ai văzut ce păr frumos are?»

GALERIE FOTO (2)

Odată ce a devenit un bărbat fără obligații, după divorțul de Livia, comediantul Cătălin Bordea este gata să cucerească inimile doamnelor disponibile. Recent, Cătălin Bordea a schițat portretul potențialei sale iubite, și descrierile coincid perfect cu Doinița Oancea. Iată ce a declarat!

Cum trebuie să fie femeia ideală, în viziunea lui Cătălin Bordea

Cu un ton care oscilează între umor și seriozitate, Cătălin Bordea a declarat că are o listă de posibile candidate care satisfac criteriile sale, incluzând în această ecuație, alături de frumoasa actriță Doinița Oancea, nume precum Geanina Ilieș și Mădălina Ghenea.

În timpul pauzelor de la filmările pentru iUmor, comediantul și-a exprimat gândurile și dorințele, descriind cum își imaginează viitoarea lui parteneră. Într-o conversație cu colega sa, Delia, Cătălin Bordea a sugerat că este deschis să își reconstruiască viața sentimentală după divorțul de Livia. Cătălin a dezvăluit cum ar trebui să fie viitoarea sa iubit. „Exact ca Doinița Oancea! Ai văzut ce păr frumos are?!”, a spus Cătălin Bordea.

doinita oancea
Donița Oancea 

„Să fie curată, gospodină. Si să fie drăgăstoasă, să ai cu cine să te bagi sub o pătură. Știi ce zic? Să facă placintă cu mere. Și să fie slabă și voluptoasă! Si mai vreau sa aibă părul brunet, ochi ca ai Gianinei Ilieș, nas, gură și kilograme precum ale celebrei Zoe Saldana și sâni ca ai Mădălinei Ghenea, adică o vikingă tatuată care merge la sală”, a schițat Cătălin Bordea portretul iubitei ideale.

Cătălin și Livia s-au despărțit după o relație de 11 ani

După o relație care a durat mai bine de un deceniu, Cătălin Bordea și Livia au decis să pornească pe drumuri separate. Veste despărțirii a fost dată, în urmă cu câteva luni, de către celebrul comediant prin intermediul unui mesaj pe care l-a scris în medul online.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”,  scria Cătălin Bordea, la vremea respectivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: