Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea nu scapă de probleme. După ce a fost părăsit de Livia, comediantul a primit o nouă veste cumplită: «Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii…»

Cătălin Bordea nu scapă de probleme. După ce a fost părăsit de Livia, comediantul a primit o nouă veste cumplită: «Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii…»

livia bordea

Cătălin Bordea trece prin momente dificile în plan personal. Despărțirea de Livia nu este singurul motiv pentru care comediantul suferă. Recent, el a recunoscut că se confruntă cu o perioadă delicată și din cauza problemelor de sănătate care nu îi dau pace mamei sale.

Cătălin Bordea, urmărit de ghinion. Părăsit de Livia și îngrijorat din cauza problemelor de sănătate pe care le are mama sa

După ce a apărut în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, Cătălin Bordea și-a câștigat notorietatea, dar participarea sa în competiția America Express, pe care a și câștigat-o, i-a adus popularitatea și simpatia a milioane de români.

În acest an, Cătălin Bordea a reușit să umple Sala Palatului în patru zile consecutive, cu un spectacol de stand-up comedy remarcabil. Deși totul merge ca pe toate în sfera profesională, situația lui Cătălin nu este la fel de roz din punct de vedere personal. Din contră, Cătălin Bordea pare să primească lovitură după lovitură.

Cătălin Bordea recunoaște că traversează o perioadă foarte dificilă

Livia și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, punând capăt relației și frângându-i inima lui Cătălin care a apelat și la psiholog pentru a putea procesa mai bine durerea pe care o resimte. Problemele lui nu se încheie, însă aici. Starea de sănătate a mamei comediantului nu este una bună, după cum el însuși a declarat.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și față de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea, conform Cancan.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: