Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea, părăsit de soție. Livia și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Motivul pentru care cei doi s-au despărțit

Cătălin Bordea, părăsit de soție. Livia și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Motivul pentru care cei doi s-au despărțit

catalin bordea si livia

Clipe cumplite pentru Cătălin Bordea. Comediantul trece prin momente cu adevărat dificile după ce partenera sa de viață și-a făcut bagajele și a decis să plece de acasă. Care este motivul pentru care Livia a decis să pună capăt relației pe care o are cu simpaticul comediant aflați în articolul de mai jos.

Cătălin Bordea a fost părăsit de Livia

După ce a apărut în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, Cătălin Bordea și-a câștigat notorietatea, dar participarea sa în competiția America Express, pe care a și câștigat-o, i-a adus popularitatea și simpatia a milioane de români. În acest an, Cătălin Bordea a reușit să umple Sala Palatului în patru zile consecutive, cu un spectacol de stand-up comedy remarcabil. Deși totul merge ca pe toate în sfera profesională, situația lui Cătălin nu este la fel de roz din punct de vedere personal.

Puțini cunosc adevărata suferință ascunsă în inima lui Bordea și toate eforturile pe care le-a depus în ultimul an. Se pare că Livia Bordea a părăsit căminul conjugal, iar un divorț între ea și comediant este iminent.

Conform informațiilor obținute de la o sursă CANCAN.RO, Cătălin Bordea și soția sa au decis să se separe, iar această hotărâre a fost luată chiar de către Livia. Nu infidelitatea sau certurile au stat la baza deciziei Liviei de a pune capăt relației. Conform sursei, Livia simte că pasiunea din cuplu s-a stins și nu mai poate fi făcut nimic pentru a fi reaprinsă.

Care a fost motivul pentru care Livia a pus capăt relației

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a fost declarația unui apropiat al comediantului, potrivit Cancan.ro. 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: