Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea pleacă de la Antena 1 și a semnat cu Pro TV. Va participa la cel mai așteptat show al anului 2022

Cătălin Bordea pleacă de la Antena 1 și a semnat cu Pro TV. Va participa la cel mai așteptat show al anului 2022

Cătălin Bordea a avut o copilărie grea. Și-a văzut o singură dată tatăl, după ce a fost părăsit într-un autobuz. Ce a povestit comediantul

După ce Pro TV a făcut anunțul oficial că „Survivor România” va intra în grila lor de programe, posturile de televiziune concurente au parte de surprize neplăcute din partea celebrităților din țara noastră. O figură foarte cunoscută a postului Antena 1 a semnat recent cu Pro TV, iar publicul îl va putea vedea în calitate de concurent în Republica Dominicană.

Cătălin Bordea pleacă de la Antena 1 și a semnat cu Pro TV

Televiziune este un domeniu foarte competitiv, tocmai de aceea cele mai mari posturi din țara noastră fac tot posibilul ca angajații lor să le rămână fideli. Antena 1 se pare că nu a reușit acest lucru în cazul lui Cătălin Bordea, care, conform ultimelor informații din mediul public prezentate de Fanatik,  a semnat cu Pro TV.

Cunoscutul comediant a fost co-prezentator alături de Dan Capatos pentru Antena Stars la emisiunea „Xtra Night Show”. Cei doi au format o echipă extraordinară, iar publicul i-a urmărit cu mult interes în tot acest timp. Cătălin a reușit să-și aducă contribuția prin firea sa glumeață, dar și prin comentariile sale umoristice.

Contractul său cu Antena 1 se va încheia la sfârșitul anului 2021, ceea ce i-a permis să-și caute un alt loc unde să-și desfășoare activitatea. Chiar facă i s-a oferit posibilitatea să participe la „Asia Express”, acesta a refuzat și a acceptat oferta competiției.

Astfel, Cătălin Bordea va pleca în Republica Dominicană, acolo unde va trăi o experiență unică, care-i va testa limitele mai mult ca oricând. Sursele de la Pro TV au declarat că acesta va face parte din echipa Faimoșilor, alături de alte personalități celebre din țara noastră.

„Survivor România 2022” va fi difuzat pe Pro TV

Până anul acesta, show-ul „Survivor România” a fost difuzat pe Kanal D și a adus în atenția publicului personalități deosebite. Zanni a fost câștigătorul ediției din 2021, după ce a demonstrat că este cu adevărat un învingător atât în viața profesională, cât și în cea personală.

Pro TV a anunțat în urmă cu puțin timp că „Survivor” va intra în grila lor de programe, iar producătorii anunță că vor pregăti o competiție pe cinste pentru participanți și spectatori.

„Ne bucurăm să anunţăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe.

Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puţin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanţia divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a spus Antonii Mangov, director de programe Pro TV, conform paginademedia.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: