Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea, primele declarații după divorțul de soția sa. Comediantul a spus adevărul despre ruptura dintre ei: „O poveste s-a încheiat”

Cătălin Bordea, primele declarații după divorțul de soția sa. Comediantul a spus adevărul despre ruptura dintre ei: „O poveste s-a încheiat”

GALERIE FOTO (7)

Cătălin Bordea nu s-a mai abținut și a făcut primele declarații cu privire la divorțul care a avut loc între el și Livia. Comediantul a vorbit cu sinceritate despre perioada prin care trece, dar și despre ceea ce urmează pentru el în această vară.

Nu mai este niciun secret faptul că Livia și Cătălin Bordea au luat decizia de a o lua pe drumuri separate. Niciunul dintre cei doi nu a motivat într-un fel sau altul decizia divorțului, lăsând presa să speculeze tot felul de motive, printre care se numără și infidelitatea soției.

Ce a spus Cătălin Bordea despre despărțirea de Livia

Divorțul-șoc din showbizul românesc a ocupat multe zile primele pagini ale ziarelor de scandal din România. Acum, la câteva luni de la apariția primului zvon, Cătălin Bordea a făcut primele declarații pe rețelele de socializare despre ceea ce se întâmplă, de fapt, între el și Livia.

Se pare că juratul de la iUmor este împăcat cu situația în care se află, explicând faptul că povestea de iubire dintre el și Livia s-a terminat, dar asta nu înseamnă că nu vor exista și altele mult mai frumoase. Fanii au rămas uimiți de pozitivismul bărbatului.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea, pe Instagram.

Planurile de viitor ale lui Cătălin Bordea, după divorț

Rănile lui Bordea nu sunt vindecate complet, tocmai de aceea comediantul face tot posibilul pentru a depăși acest moment greu din viața sa. În prezent, s-a axat mai mult pe viața profesională care pare să îi meargă destul de bine, urmând ca după filmările de la iUmor să plece și într-o vacanță.

„E destul de greu să îmi fac planuri de vacanță acum și cam orice fel de planuri la nivel personal. Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine, iar după ce termin filmările la iUmor probabil voi evada o săptămână departe de București. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: