Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea, primele declarații după moartea mamei sale. Cu ce se confruntă comediantul: ”Am supradoză de…”

Cătălin Bordea, primele declarații după moartea mamei sale. Cu ce se confruntă comediantul: ”Am supradoză de…”

Cătălin Bordea, un cunoscut comediant, trece printr-o perioadă dificilă, fiind lovit din nou de greutățile vieții. După divorțul dureros de fosta sa soție, Livia, anul trecut, el a fost nevoit să facă față unei noi tragedii – pierderea mamei sale. Cu toate acestea, în ciuda tuturor dificultăților, el își găsește puterea de a merge mai departe, având în minte întotdeauna familia și prietenii săi.

Chiar și în mijlocul durerii și a suferinței, Cătălin Bordea a rămas hotărât să continue să zâmbească și să își vadă de cariera sa în domeniul artistic. Într-un interviu recent, el a vorbit despre importanța de a rămâne pozitiv și mobilizat, mai ales în momente dificile. Pentru el, familia și prietenii sunt o sursă de putere și inspirație, iar gândul la binele lor îl motivează să meargă mai departe.

Cătălin Bordea, îngenunchiat de moartea mamei sale

Tragedia recentă a constat în pierderea mamei sale, o persoană pe care o adora și care a fost o sursă constantă de susținere și încurajare pentru el. Mama sa a fost răpusă de o boală nemiloasă, cancerul, la o vârstă relativ tânără, doar 55 de ani, iar această pierdere a fost o lovitură devastatoare pentru Cătălin. Cu toate acestea, el a ales să rămână puternic și să își deschidă sufletul în fața acestei noi provocări.

„Am stabilit și cu Cortea că am un fel de supradoză de doliu. Nici nu am ieșit din doliu de divorț că am dat în doliu de mama. Fac față pentru că nu am de ales. Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru. Am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți.

Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, a spus acesta, potrivit Cancan.

Cătălin Bordea s-a cufundat în muncă

Unul dintre cei care i-au fost alături în aceste momente dificile este colegul său de scenă, Nelu Cortea. Prietenia lor a fost o ancoră în mijlocul furtunii, oferindu-le amândurora sprijin și confort în timpul durerii. Împreună, ei au decis să ia o scurtă pauză de la proiectul lor comun, vlogul „Tour Vlog”, în care împărtășesc momente din spectacolele lor de stand-up comedy. Această pauză le permite să se concentreze pe procesul de vindecare și să se recupereze emoțional înainte de a reveni în forță.

Chiar dacă este greu să facă față pierderii mamei sale și să treacă prin această perioadă de doliu, Cătălin Bordea își vede în continuare de cariera sa artistică. El a participat recent la filmările pentru emisiunea „iUmor” și se pregătește pentru turneele de stand-up comedy pe care le va susține în toată Europa. Pentru el, aceste activități sunt o modalitate de a-și onora pasiunea și de a oferi oamenilor momente de distracție și bucurie în mijlocul greutăților vieții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: