Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea, sărbători alături de femeia pe care o iubește cel mai mult. Chiar el a recunoscut asta!

Cătălin Bordea, sărbători alături de femeia pe care o iubește cel mai mult. Chiar el a recunoscut asta!

Cătălin Bordea se confruntă cu primul Paște fără prezența Liviei. Această sărbătoare vine ca un moment de reflectare pentru el, în special în ceea ce privește relația sa cu bunica sa, Aspazia, femeia care l-a crescut în absența părinților săi biologici. După divorțul de Livia, care a avut loc în urmă cu aproximativ un an, Bordea a ales să își petreacă această sărbătoare la Botoșani, alături de bunica sa.

Cătălin Bordea va petrece Paștele alături de bunica Aspazia

Cătălin Bordea și Livia au pus punct căsniciei lor după zece ani, iar acest proces a avut un impact profund asupra vieții lui Bordea. În timpul căsniciei, el și-a dedicat majoritatea timpului liber soției sale, neglijând relația cu bunica sa, Aspazia, care a jucat un rol crucial în creșterea și educația sa. Decizia de a petrece Paștele alături de bunica sa vine ca un act de recunoștință și respect pentru această figură importantă din viața sa.

De Paște mă duc la bunica mea. Nu am mai fost de 12 ani de sărbători la ea, pentru că am fost un pic reținut cu altă familie., a declarat el pentru o publicație.

Cătălin Bordea nu a avut cea mai frumoasă copilărie

Copilăria lui Cătălin Bordea nu a fost lipsită de provocări, fiind crescut de bunica sa în absența părinților săi biologici. Mama sa l-a abandonat încă de la naștere, iar tatăl său l-a părăsit într-un mod tragic. Astfel, legătura cu bunica sa a fost întotdeauna una specială și profundă, aceasta asigurându-se că Bordea primește dragostea și sprijinul necesare în absența părinților săi.

Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat. Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată.

Și m-a găsit bunică-mea la vreo patru stații. Ea aștepta autobuzul să se ducă la muncă, perfect convinsă că eu eram în grija lui taică-miu.”, a dezvăluit actorul, în cadrul unei emisiunii TV în trecut.

Ce sfat i-a dat bunica sa după divorț

Divorțul de Livia a fost o experiență dificilă pentru Cătălin Bordea, mai ales că soția sa a fost integrată perfect în familia sa. În această perioadă dificilă, bunica sa, Aspazia, a încercat să îl sprijine și să îl încurajeze, oferindu-i umor și înțelegere. Astfel, relația specială dintre Bordea și bunica sa devine și mai evidentă în aceste momente de provocare și reflecție.

Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care `Hai lasă, un drac mort… o casă nouă`, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț `Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă.”, a spus Cătălin Bordea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: