Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea trimite săgeți otrăvite către fosta soție. Ce glumă a putut să spună de față cu toată lumea

Cătălin Bordea trimite săgeți otrăvite către fosta soție. Ce glumă a putut să spună de față cu toată lumea

Din ce își câștigă pâinea Livia, după divorțul de Cătălin Bordea? Comediantul a recurs la un gest extrem: „I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț însă...”

Relația de 11 ani dintre Cătălin Bordea și Livia a ajuns la final. Cei doi au decis să pornească pe drumuri separate și au ajuns la divorț. Cu toate acestea, în ciuda separării, comediantul face din când în când aluzii la fosta sa parteneră. Ce declarații a făcut juratul de la Iumor cu privire la Livia Eftimie.

Cătălin Bordea și Livia s-au despărțit după o relație de 11 ani

După o relație care a durat mai bine de un deceniu, Cătălin Bordea și Livia au decis să pornească pe drumuri separate. Veste despărțirii a fost dată, în urmă cu câteva luni, de către celebrul comediant prin intermediul unui mesaj pe care l-a scris în medul online.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”,  scria Cătălin Bordea, la vremea respectivă.

Timpul a trecut, iar rănile s-au vindecat, sau cel puțin asta am putea crede. Livia Bordea și-a găsit liniștea și fericirea în brațele celui care i-a fost cavaler de onoare la nuntă, nimeni altul decât artistul Spike, în timp ce Cătălin Bordea a fost surprins în compania unei domnișoare superbe despre care, însă, nu a dorit să ofere prea multe detalii.

Ce glumă a făcut Cătălin Bordea. Mulți s-au gândit că ar fi vorba despre fosta lui soție

Recent, Cătălin Bordea a decis să plece într-un turneu alături de Nelu Cortea, având în plan să susțină numere de comedie în Dej, Zalău și Sighetu Marmației. Pe parcursul călătoriei, Nelu Cortea a surprins diverse momente, pe care le-a încărcat pe canalul său de Youtube.

Într-un anumit moment al videoclipului, un scurt dialog între cei doi a stârnit interesul fanilor, făcându-i să se întrebe dacă comediantul face sau nu aluzie la fosta sa parteneră. Iată dialogul savuros dintre cei doi!

Nelu Cortea: Vă dați seama că exact azi, eu am primul show cu noul material.
Cătălin Bordea: Salut, acesta este un cadru cu mine.
Cortea: Începe un turneu nou! N-ai emoții? Lume nouă…
Bordea: Am emoții dacă ajunge acest avion la destinație, astăzi. Pentru că are două moriști.
Cortea: Suntem într-un avion mic.
Bordea: Am văzut avioane mici, ăsta e lighean cu două moriști.
Cortea: Sperăm să nu ajungem documentar.
Bordea: Asta nu e prima prea prăbușire. Problema e că nu mai am parașută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: