Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Designerul a fost operat într-o clinică privată din Turcia

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Designerul a fost operat într-o clinică privată din Turcia

GALERIE FOTO (2)

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor din Turcia, un urma unor probleme de sănătate pe care le-a descoperit. Designerul de modă a fost supus de urgență unei intervenții chirurgicale menite să îl scutească de alte complicații mai târziu. Fostul jurat de  la „Bravo, ai stil!” a făcut și primele declarații.

Nu este pentru prima dată când Cătălin Botezatu ajunge la un spital privat din Turcia din cauza problemelor de sănătate care îi pun viața în pericol. Designerul de modă a fost nevoit în trecut să petreacă zile bune sub atenta supraveghere a doctorilor de acolo pentru a se asigura că totul este în regulă cu el și cu sănătatea lui.

Cătălin Botezatu a ajuns din nou la spital în Turcia

Recent, Cătălin Botezatu a plecat în Istanbul pentru o serie de controale de rutină pe care le-a efectuat în aceeași clinică în care s-a operat în urmă cu ceva timp. Designerul a fost însoțit de consilierul medical internațional Eva Pavel și de comisia medicală împreună cu cardiologul său, Alp Burak.

Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” a luat decizia de a se opera din nou și de a i se monta un alt stent la inima, deoarece medicii au descoperit câteva nereguli în urma unei analize realizate la începutul săptămânii. Eva Pavel a mărturisit că i-a fost alături designerului, explicând că este un bărbat extrem de puternic.

„Mă bucur că a venit pentru controlul periodic și astfel a fost evitată o complicație ce putea apărea în următorul an. Deși procedura nu este una extrem de complicată, emoțiile mele au fost la fel de mari ca la intervențiile lui anterioare. Am fost alături de el în sala și mărturisesc că nu am întâlnit nicio altă persoană puternică precum Botezatu”, a afirmat Eva Pavel, consilier medical internațional.

Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu

Medicii mai multor secții s-au consultat constant și au ajuns la concluzia că este strict necesar montarea acestui stent la inimă. Intervenția a avut loc cu succesul, iar Cătălin Botezatu a făcut primele declarații. Acesta susține că este pregătit să se întoarcă acasă cu forțe proaspete și să se apuce de proiectele pe care le are în desfășurare.

„Starea mea de sănătate este una bună. Mă simt foarte bine după această intervenție si mă bucur că am avut șansa să nu ajung la complicații. Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete si pregătit să-mi continui proiectele la nivel național si internațional. Sunt la spital alături de îngerul meu, Eva Pavel, și mă simt liniștit și ocrotit”, afirmat Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: