Redactia.ro
Home » Știri » Cătălin Botezatu a fost arestat în Italia. Designerul a fost încarcerat într-o închisoare de maximă siguranță

Cătălin Botezatu a fost arestat în Italia. Designerul a fost încarcerat într-o închisoare de maximă siguranță

Cătălin Botezatu a fost arestat în Italia. Designerul a fost încarcerat într-o închisoare de maximă siguranță

Cătălin Botezatu a trecut prin clipe cumplite atunci când a fost arestat în Italia. Celebrul designer a fost încarcerat într-o închisoare de maximă securitate. 

Cătălin Botezatu a fost arestat în Italia. Designerul a fost încarcerat într-o închisoare de maximă siguranță

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai popularfi designeri români. Deși tot timpul poate fi văzut cu zâmbetul pe buze și are o viață la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze, se pare că acesta a avut parte și de momente mai grele și chiar cumpene în viața lui.

Unul dintre cele mai grele momente din viața sa s-a petrecut în anul 1996. Acesta a fost arestat în Italia și a rămas închis acolo timp de aproape un an de zile. Ajuns la capătul puterilor, el a încercat și să-și pună capăt zilelor, iar asta i-a determinat pe italieni să permită transferul lui la Penitenciarul Rahova, unde l-a avut coleg de celulă pe Miron Cozma.

”Am stat într-o închisoare de maximă siguranţă, cu cei mai mari infractori şi mafioţi ai Italiei. Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viaţă. Era privilegiat, stătea într-un halat de mătase, fuma trabuc, vorbea la telefon. Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut, cu o nonşalanţă extraordinară. Jur că ceea ce am văzut acolo este la fel cu ceea ce vezi într-un film de acel gen”, povestea Cătălin Botezatu într-un interviu mai vechi.

Cunoscutul creator de modă a fost arestat la Cremona, după ce a fost acuzat în Romania de bancrută frauduloasă. El a luat de la bancă un credit de 350.000 de dolari, bani pe care nu i-a restituit. Iar asta i-a adus mai târziu condamnarea. Acel moment critic l-a făcut să se gândească la sinucidere, fiincă el credea că nu va mai scăpa niciodată din acest coșmar.

”M-a durut când am fost închis, nu puteam să mă apăr. Am vrut să-mi demonstrez nevinovăţia. În noaptea de Crăciun am stat în arest preventiv. Se auzeau urlete, ţipete. A fost foarte greu, am pierdut tot. Acela a fost momentul în care am vrut să mă sinucid. Simţeam că nu mai văd calea de scăpare, a fost groaznic. Ştiam că am pierdut mult, mă gândeam dacă am şansa să ies să mă apăr. Dar eu am luptat şi am demonstrat că pot să fac mai mult decât făcusem la momentul respectiv”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Ce a declarat Cătălin Botezatu despre o relație cu un bărbat

În cadrul interviului, Cătălin Botezatu a vorbit despre relațile sale amoroase, dar a ținut să clarifice și zvonurile legate de orientarea sa sexuală. El și-a asumat orice lucru și a recunoscut că dacă ar fi să se îndrăgostească de un alt bărbat, ar spune-o public.

”Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați. Da, recunosc, pot să spun? Am făcut, nu pot să fiu ipocrit. Am fost la showuri, gangbang-uri, unde se putea întâmpla orice. Dar, a fost acea limită pentru mine pe care nu am depășit-o. Dar dacă sar puțin pârleazul, și ce? Dacă va fi ceva, doamne ferește, să mă îndrăgostesc de un bărbat, că ființa e aceeași, da, spun!”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: