Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu a spus adevărul despre imaginile cu cu Bianca Drăgușanu din pădurea Băneasa: ”Chiar nu l-am înscenat”

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre imaginile cu cu Bianca Drăgușanu din pădurea Băneasa: ”Chiar nu l-am înscenat”

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre imaginile cu cu Bianca Drăgușanu din pădurea Băneasa: ”Chiar nu l-am înscenat”

În urmă cu 11 ani, Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au fost surprinși în ipostaze intime în pădurea din Băneasa. Recent, designerul a spus adevărul și a mărturisit dacă respectivele imagini de atunci au fost sau nu o înscenare pentru paparazzi.

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre imaginile cu cu Bianca Drăgușanu din pădurea Băneasa

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste despre care s-a scris în toate tabloidele din România. La începutul anului 2010, cei doi au fost surprinși de paparazzi în pădurea din Băneasa în timpul unor scene intime. Acum, după 11 ani de la acest eveniment, Cătălin Botezatu a spus adevărul, în cadrul unui podcast, despre aceste imagini.

La vremea respectivă, s-a scris că Bianca a fost să îl ia pe celebrul designer de la aeroport, după care s-au orpit în pădurea din Băneasa, fiind surprinși de paparazzi. Creatorul de modă fost întrebat dacă a înscenat vreodată o filmare cu paparazzi. Cătălin Botezatu a spus că da, însă a menționat că nu este cazul și imaginilor respective cu Bianca Drăgușanu.

”Chiar nu l-am înscenat (n.r. imaginile cu Bianca Drăgușanu). Fata a venit să mă ia de la aeroport și s-a întâmplat, iar Bianca e Bianca (…) Am înscenat altele, dar în favoarea persoanei respective. I-am adus un plus de imagine. Nu pe teme neapărat sexuale. Nevinovate, care aduceau acelei persoane un plus de imagine”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni’, difuzată pe canalul TheXclusive.

Cătălin Botezatu încă are sentimente pentru Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu nu vorbește des despre viața lui personală, însă atunci când o face, cu siguranță face declarații șocante. De curând, celebrul designer a mărturisit că mai are sentimente pentru Bianca Drăgușanu, femeia cu care a avut o relația în urmă cu mai mulți ani. Toți știu că cei doi au avut o relație foarte specială și nimeni nu poate să nege faptul că blondina a fost una dintre cele mai importante femei din viața designerului. Chiar Cătălin Botezatu a recunoscut acest lucru de multe ori.

Astfel că, de fiecare dată când este pus să vorbească despre blonda pe care a făcut-o celebră și care-l consiră un om special, designerul are numai cuvinte de laudă la adresa ei, dar cel mai important, sclipirea din privire se potrivește de minune cu declarațiile incendiare pe care le face la adresa acesteia.

”Bianca m-a marcat, o iubesc. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi. Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații. Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa, mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă, mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri că are afacerea ei”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: