Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu, abuz de Photoshop? Creatorul are o infățișare total diferită

Cătălin Botezatu, abuz de Photoshop? Creatorul are o infățișare total diferită

GALERIE FOTO (2)

Cătălin Botezatu a stârnit o adevărată controversă în mediul online după ce a postat o fotografie cu el. Imaginea lui e atât de schimbată încât mulți s-au gândit că fie și-a făcut o intervenție estetică, fie a făcut abuz de vreun program de editare. Cum arată fotografia care a stârnit curiozitatea tuturor?

Cătălin Botezatu, total schimbat într-o imagine recentă

La cei 55 de ani, Cătălin Botezatu este un bărbat care are mare grijă de imaginea sa. Nu de puține ori a apelat la tratamente de înfrumusețare ori de reducere a semnelor de îmbătrânire. Cu toate acestea, cea mai recentă fotografie postată de acesta ne arată un Cătălin Botezatu mai tânăr cu douăzeci de ani. Care să fie secretul, așadar, din spatele acestei imagini?

Fotografia postată de Cătălin Botezatu

Ei bine, designerul a fost cel care a închis gura răutăcioșilor spunând că poza e cât se poate de… reală. ”Nu am folosit niciun filtru, nimic, în plus eram bronzat pentru că venisem dintr-o deplasare, am fost într-o croazieră. Ochii îi am verzi spre albastru pentru că așa îi am din naștere! Am momente în care arăt OK, eu folosesc niște fiole pe care mi le da prietena mea Diana Baicu, care au un efect de lifting, întind pielea și țin 24 de ore.

Pentru dinți sunt recunoscut că am dinți frumoși! Dacă te uiți la poză și dai zoom cu atenție, se văd ridurile de la ochi, laba gâștii…Nu am nicio intervenție la nivelul feței, când o să-mi fac o să fiu altul, dacă se face zoom pe poze se vede că sunt riduri pe față!”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru Click.

Abuz de Photoshop? Fanii așa cred!

Totuși, fanii nu se lasă înduplecați de explicația designerului și spun că la mijloc ar fi, de fapt, un filtru de înfrumusețare. Iată câteva dintre comentariile acestora din mediul online. ”Arăți prea bine, Cătă❤️🔥🦍 Nu ai îmbătrânit deloc”, ”Schimbat 100%”, ” Ești mai frumos și mai sexy în realitate”, ”Nu mai scăpăm de FaceApp-ul ăsta penibil”, ” FaceApp sau nu, ești un bărbat frumos”, ”Tare mult îmi place poza, ai întinerit🥰🥰🥰👏👏👏🔥🔥🔥, bravo, Cătălin”, ”Mulți se uita la poză, puțini înțeleg !🙈 Și cu criticile oamenilor și fără ele, el tot același CATALIN BOTEZATU rămâne !😉♥️ Duminică frumoasă, Cătălin!”, ”Cu sau fără mască arăți minunat 👏. Dar prefer fără mască 🤗”, ”Ce tare e editată poza”, ”Waww, credeam că e băiatul tău despre care s-a speculat prin presă că îl ai!”, ”Dacă o mai filtrai mult arătai de 16 ani”, au fost doar unele dintre sutele de comentarii lăsate la poza lui Cătălin Botezatu de pe pagina sa personală de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: