Redactia.ro
Home » Știri » Cătălin Botezatu, cu ochelari de „sudor” la ochi! „A fost mult de sudat acolo?”. Cât costă o pereche

Cătălin Botezatu, cu ochelari de „sudor” la ochi! „A fost mult de sudat acolo?”. Cât costă o pereche

Cătălin Botezatu, cu ochelari de „sudor”, la Untold! „A fost mult de sudat acolo”. Cât costă o pereche

Cătălin Botezatu a purtat la Untold o pereche de ochelari de „sudor”, i-a transmis cineva, mai în glumă, mai în serios. Iată cum a arătat așa și cât de mult costă o astfel de pereche de ochelari de soare.

Cătălin Botezatu, cu ochelari de „sudor”, la Untold! „A fost mult de sudat acolo?”. Cât costă o pereche

Cătălin Botezatu a mers la Festivalul de Muzică Untold din Cluj Napoca. Sigur că fiecare se îmbracă și se accesorizează cum dorește acolo, dar iată prin a atras atenția creatorul de modă. Ochelarii lui de soare seamănă cu cei purtați de sudori, mai exact.

„Fraților, nu-l mai criticați. Omul a participat la montarea scenei. A fost mult de sudat acolo”, i-a scris cineva într-un comentariu, mai în glumă, mai în serios, după ce Botezatu a publicat pe Instagram fotografia cu el de la Untold. „Ochelari tip parbriz😂”, „Deci la tine erau ochelarii de sudor pe care nu-i mai găsea tata 🤦🏻‍♂️”, „Zici că ești cosmonaut cu bocancii aia și ochelarii aia sau barzăune cu ochelarii ăia 😂😂😂”, au scris și alte persoane.

Internauții au ținut să facă glume pe seama ochelarilor, deși ei sunt un accesoriu foarte costisitor din colecția anului viitor. Concret, perechea de ochelari marca Gucci, purtată de Cătălin Botezatu, costă 760 de euro, adică echivalentul a 3.700 de lei, conform Spynews.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

Sigur că au fost și fani care i-au admirat ținuta din cap până în picioare, așa cum o fac de fiecare dată. „Ținută impecabilă pt festival!!👏👏👏” sau „Eleganta personalizata!!! Esti mandria Romaniei din punct de vedere al modei masculine👌”, i-au transmis unele persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: