Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu, despre sărutul pasional cu Loredana Groza: „Plăcerea a fost de partea amândurora”

Cătălin Botezatu, despre sărutul pasional cu Loredana Groza: „Plăcerea a fost de partea amândurora”

Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat pe gură. Ce s-a întâmplat după

Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat pe buze în văzul tututor de ziua creatorului de modă, când aceasta s-a dus să-i cânte. Iată ce a declarat Bote despre momentul incendiar!

Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat pe gură la ziua de naștere a creatorului de modă

Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat pe buze în văzul tututor de ziua creatorului de haine, când aceasta s-a dus să-i cânte.

Loredana era pe scenă când s-a aplecat asupra acestuia și i-a tras o sărutare la care el nu se aștepta, pentru că se vede cum ezită. După, se aud cum persoanele de față sunt în extaz.

@cristinasiscanu♬ sunet original – CristinaSiscanu

Momentul sărutării prietenești a fost filmat și publicat pe TikTok de Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu.

„Loredana l-a pupat pe gură pe Bote de ziua lui”, a scris Cristina Șișcanu, în mediul online, publicând imaginile.

„După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice ar fi!”, i-a dedicat Loredana Groza lui Cătălin Botezatu, în timp ce se afla pe scenă, după gestul care i-a uimit pe cei prezenți.

Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat pe gură. Ce s-a întâmplat după
Foto: colaj capturi video TikTok / Cristina Șișcanu

Cătălin Botezatu, despre sărutul pasional cu Loredana Groza

Creatorul de modă a dezvăluit detalii despre prietenia longevivă cu Loredana Groza și a explicat că a făcut ceea ce a simțit alături de ea la evenimentul de ziua lui de naștere:

„Am ales-o pe Loredana să cânte, pentru că ea e mai apropiată sufletului meu, ne cunoaștem de foarte mulți ani și ea chiar știe să facă atmosferă. Relația noastră e mai mult decât prietenie, e de respect, amiciție, foarte longevivă și într-adevăr este printre singurele interprete care știu să facă atmosferă la o petrecere. Da, m-a pupat, asta e, se întâmplă. Plăcerea a fost de partea amândurora”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru WOWbiz.ro.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României.  Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă.

Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii”, a adăugat designer-ul, pentru sursa citată.

Ce cadouri a primit creatorul de modă

Creatorul de modă a susținut că a primit numeroase cadouri scumpe, însă nu pune preț pe lucruri, ci pe cei care îl înconjoară în viața de zi cu zi:

„Mi-am desfăcut cadourile, dar nu am făcut petrecerea pentru ele. Sunt de la cadouri extrem de scumpe, respectiv ceasuri, brichete, pixuri, băuturi, chiar și o mașină mi-am făcut eu singur cadou. Eu nu fac petrecerea pentru cadouri, ci pentru oameni. Oricum, e foarte greu să îmi faci un cadou, pentru că toți știu că am tot ce îmi trebuie și atunci e greu. Am primit tot felul de parfumuri care mai de care mai scumpe și mai exclusiviste, de la diverse branduri mari. Am mai primit cărți despre artă, pentru că cei care mă cunosc știu că îmi place să studiez artă, pictură, design. Am mai primit multe bijuterii iar și o agendă foarte tare”, a încheiat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: