Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu, la un pas de diabet! „Am fost în Turcia pentru un set de analize”

Cătălin Botezatu, la un pas de diabet! „Am fost în Turcia pentru un set de analize”

Cătălin Botezatu, la un pas de diabet! „Am fost în Turcia pentru un set de analize”

Cătălin Botezatu a ajuns din nou față în față cu medicii din Turcia, acolo unde își tratează deseori problemele medicale. Acesta și-a făcut un nou set de analize.

Cătălin Botezatu, la un pas de diabet

În anul 2019, celebrul designer Cătălin Botezatu, a suportat patru operații dificile și a dezvoltat probleme cardiace. Acum, juratul de la ”Bravo, ai stil!”, a ajuns din nou în fața medicilor din Turcia, acolo unde își tratează deseori problemele medicale.

Cătălin Botezatu nu a ascultat sfaturl de a evita produsele cu zahăr, însă în urma rezultatelor celor mai recente investigații, a aflat că va fi obligat să facă o schimbare în ceea ce privește alimentația lui. Altfel, ar putea avea noi probleme de sănătate, cum ar fi diabetul.

”Așa este, am făcut o scurtă călătorie în Turcia, zilele trecute, pentru a-mi face un nou set de analize. Toate au ieșit bine! Singurul lucru mai puțin plăcut în urma acestei vizite e faptul că medicii mi-au interzis să mai mănânc dulciuri. Eva mi-a tot spus de-a lungul timpul că ar fi bine să renunț la produsele care au zahăr, că nu-mi fac bine, dar n-am ascultat-o. Acum sper să pot să le elimin complet și să am o alimentație echilibrată”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, la un pas de diabet! Designer-ul nu a fost singur, ci însoțit de Eva Pavel, consilierul medical care îi este alături la fiecare pas. Aceasta a fost lângă el și atunci, și este și acum, fiind persoana cea mai de încredere atunci când vinec vorba de sănătatea vedetei.

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte

Cătălin Botezatu, la un pas de diabet! La începutul anului 2020, Cătălin Botezatu a recunocut că a fost la un pas de moarte după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. Atunci a fost operat de patru ori și a fost nevoit să facă și chimioterapie.

”Am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea. Așadar, mi-a fost greu, pentru că nu este ușor să afli dintr-odată – spun dintr-odată, pentru că eu sunt un om care se controlează permanent, aș spune că sunt obsedat de analize, și de analize amănunțite – că am cancer.

Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendic inflamat, afli că ai o tumoare de natură cancerigenă, ai cancer. Efectiv, în momentul acela, poate alți oameni ar fi reacționat negativ, ar fi plâns, ar fi urlat. Eu doar am întrebat: „Care e următorul pas? Pentru că eu cred că, în astfel de momente, oamenii trebuie să fie pozitivi și să găsească soluții. Eu nu am privit boala asta ca pe una fatală. M-am și ferit să îi spun numele, spuneam că am niște tumori, că sunt niște celule rele, cred că era o formă de negare cumva în subconștientul meu”,  a povestit Cătălin Botezatu în Viva, în urmă cu mai bine de un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: