Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu, relație secretă cu Bianca Brad? Actrița l-a fascinat pe creatorul de modă

Cătălin Botezatu, relație secretă cu Bianca Brad? Actrița l-a fascinat pe creatorul de modă

GALERIE FOTO (8) Cătălin Botezatu, relație secretă cu Bianca Brad

Cătălin Botezatu, relație secretă cu Bianca Brad? Creatorul de modă a avut relații cu numeroase femei din showbiz-ul românesc. Cu toate astea, una dintre ele l-a fermecat pe Cătălin Botezatu. Acesta a recunoscut public că a fost îndrăgostit până peste cap de actrița Bianca Brad. Au fost sau nu împreună?

Cătălin Botezatu, relație secretă cu Bianca Brad? Actrița l-a fascinat pe creatorul de modă

Cătălin Botezatu, relație secretă cu Bianca Brad? În trecut, Cătălin Botezatu se număra printre cei mai atractivi bărbați din România. Vedeta a recunoscut că a avut relații cu multe femei din showbiz-ul românesc. Cu toate astea, Cătălin Botezatu a povestit că s-a îndrăgostit irmediabil de nimeni alta decât Bianca Brad. Cu toate astea, sentimentul nu a fost reciproc, iar Bianca i-a refuzat avansurile. ‘M-am îndrăgostit de ea la prima vedere, când susțineam împreună examenul la Facultatea de Teatru. Ea mi-a îndrumat pașii către modă‘, recunoaște Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă își aduce aminte și acum de femeia care i-a sucit mințile, dar pe care nu a avut-o niciodată. ‘Despre această femeie superbă, frumoasă, pot spune doar lucruri minunate. De aproape 30 de ani, Bianca Brad reprezintă un etalon de frumusețe. M-am îndrăgostit de ea la prima vedere, când susțineam împreună examenul la Facultatea de Teatru. Ea mi-a îndrumat pașii către lumea modei. Îmi zicea, la un moment dat, că aș avea mari șanse să devin manechin, mai ales că, în acea perioadă, mulți manechini români rămăseseră în străinătate, fusese un exod puternic”, a spus Botezatu.

Ce iubite a avut Cătălin Botezatu

Designerul de modă se poate lăuda cu un palmares impresionant. Acesta a fost curtat de multe femei, având mare succes și pe plan amoros. Deși în momentul de față nu este căsătorit, Botezatu a fost îndrăgostit de mai multe ori. Prima iubită a vedetei a fost Dana Opșitaru, un model de succes. Cătălin susține că a rămas în relații bune cu aceasta, iar pe vremea când s-a îndrăgostit de ea, Dana era căsătorită și era mamă.

Tania Budi se numără printre cuceririle lui Botezatu. Cei doi s-au cunoscut la începutul anilor 90. Fosta prezentatoarea TV l-a ajutat pe Botezatu în timpul emisiunii „Burlacul”. Relația lor a durat câteva luni, dar designerul recunoaște că regretă și acum faptul că nu s-a căsătorit cu frumoasa blondină.

În 1997, Botezatu o cunoștea pe Vanda Vlașov. După ce a ieșit din închisoare, Cătălin și Vanda au fost împreună un an, dar se pare că relația lor nu s-a terminat bine. Potrivit unor surse, designerul ar fi înșelat-o pe ieșeancă chiar cu sora ei. În 2002, cei doi s-au reîntâlnit și au decis să se împace, dar se pare că sarcina Vandei cu altcineva a dus la despărțirea de Botezatu.

Ultima pe lista este și cea care a devenit vedetă în urma relației cu designerul de modă. Bianca Drăgușanu a făcut parte din viața lui Cătălin Botezatu. Cei doi se certau mereu și în presă au avut loc multe scandaluri cu ei. După o relație toxică, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, dar au rămas prieteni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: