Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman și Tania Budi au fost surprinși în ipostaze epice! Ce relație este între cei doi

Dan Bittman și Tania Budi au fost surprinși în ipostaze epice! Ce relație este între cei doi

GALERIE FOTO (6) Dan Bittman și Tania Budi au fost surprinși în ipostaze epice! Ce relație este între cei doi

Dan Bittman și Tania Budi au fost surprinși în ipostaze epice! Cei doi au peste 50 de ani, dar știu să se distreze ca la 20. Imaginile cu cei doi sunt uluitoare!

Dan Bittman și Tania Budi au fost surprinși în ipostaze epice! Ce relație este între cei doi

Dan Bittman și Tania Budi știu să facă show indiferent unde ar merge. Cei doi au demonstrat încă o dată că vârsta este doar un număr și că nu există limite pentru distracție. Mai multe imagini cu ei au apărut în mediul online, acestea arătând clar că vedetele le dau lecții tinerilor la capitolul dans.

Chiar dacă petrecerile din cluburi sunt amenințate de noile măsuri luate de autorități, oamenii încă sunt dornici de distracție. Unul din cluburile care continuă să prelungească petrecerile este și Epic din Timișoara. Potrivit cancan.ro, Dan Bittman și Tania Budi au făcut un show excepțional la ultima petrecere dată de patronii clubului, iar dovadă stau imaginile.

În timp ce artistul era pe scenă, Tania Budi și-a petrecut timpul, la masă, alături de câțiva prieteni. A socializat, s-a distrat, dar a și cântat și a avut grijă ca fiecare moment să fie imortalizat.

Dan Bittman a pornit mișcarea ”Nu vreau”

Solistul de la „Holograf” a pornit, recent, mișcarea „Nu vreau” în rândul românilor. În emisiunea lui Marius Tucă difuzată pe Aleph News, Dan Bittman a vorbit despre acest lucru.

„Vreau să aprind în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în țara mea și sunt un dobitoc, care apare pe la emisiuni și mă înjur cu autoritățile. Fiecare, dacă poate să-și facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că mai e voie, să scrie pe ea. Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care scrie «Nu vreau». Este ca în filmul acela cu maimuțe, în care prima maimuță zice că «Nu vreau» . V-am lăsat doi ani să mă mințiți în față. Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul”, a declarat artistul.

Dan Bittman și Tania Budi au fost surprinși în ipostaze epice! Ce relație este între cei doi

În urma acestui mesaj, dar și în virtutea prieteniei care-i leagă, dar și a faptului că împărtășesc aceleași credințe, Tani Budi i-a urmat exemplul artistului. În dreptul unui selfie în care apare sexy, Tania a scris următorul mesaj: „Când mă uit la știri îmi cam miroase a inchizitie #nuvreau”.

Dan Bittman și Tania Budi au fost surprinși în ipostaze epice! Ce relație este între cei doi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: