Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman și Liliana Ștefan din nou împreună. Care este motivul

Dan Bittman și Liliana Ștefan din nou împreună. Care este motivul

Dan Bittman și Liliana Ștefan despărțiți, dar împreună. Cei doi foști s-au afișat împreună spre mirarea fanilor.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au fost împreună 25 de ani și au trei copii superbi. Cei doi nu au fost căsătoriți niciodată. Vestea că cei doi s-au separat a apărut mult mai târziu decât evenimentul în sine, mai precis în urmă cu doar jumătate de an, de către solist, iar fosta sa parteneră a dezvăluit într-un interviu că nu ar schimba nimic în trecutul său.

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună după 4 de la despărțire. Cei doi au declarat în ennumărate rânduri că vor păstra o relație amicală de dragul copiilor lor. Ocazia specială care i-a adus pe Dan Bittman și Liliana Ștefan din nou împreună a fost chiar absolvirea fiului lor mijlociu, Patrick.

Ce mesaje i-au transmis Dan Bittman și Liliana Ștefan fiului lor

A venit rândul lui Patrick. După Alex, este al doilea absolvent al familiei. Se pregătește Marc.„, a fost mesajul lui Dan Bittman.

Și Liliana Ștefan i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei. Mândra mămică i-a transmis fiului ei că este foarte mândră și l-a sfătuit să își urmeze visele.

Îl știu de când s-a înființat lumea. Lumea mea și lumea lui. De mic i-am zis în toate felurile posibile de la Bobel, că arăta ca o bobiță, la Prințul, pentru că are așa o atitudine. El este Patrick, băiatul cu inima de aur și vorba de miere. Azi s-a încheiat un ciclu important pentru el, liceul. Urmează-ți visele, Patrick! Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci!„, a spus Liliana Ștefan.

Ce spune Liliana Ștefan despre despărțirea de Dan Bittman

”La Psihologie m-am înscris tot pentru a avea cunoştinţele necesare pentru ceea ce am spus mai sus. Da, am un cabinet în care îmi pun la dispoziție, celor care rezonează cu o astfel de abordare, toate cunoștințele pe care le-am acumulat. Până acum nu făceam mare lucru ca să mă mențin în formă, pentru că nu era nevoie. Daaaaar de ceva vreme, cam după 50 de ani, mă străduiesc să fac să dispară vreo 2 kg. Sunt fericită, mulțumesc lui Dumnezeu!”, a declarat Liliana Ștefan pentru o publicație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: