Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Liliana Ștefan despre despărțirea de Dan Bittman? Fosta iubită a artistului a mărturisit tot

Ce spune Liliana Ștefan despre despărțirea de Dan Bittman? Fosta iubită a artistului a mărturisit tot

GALERIE FOTO (2) Ce spune Liliana Ștefan despre despărțirea de Dan Bittman? Fosta iubită a artistului a mărturisit tot

Liliana Ștefan și Dan Bittman au avut o relație de iubire profundă, însă dupp 25 de ani, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate! Ce spune acum fosta iubită a artisului despre despărțire?

Ce spune Liliana Ștefan despre despărțirea de Dan Bittman

Liliana Ștefan a făcut destăinuiri sincere după despărțirea de Dan Bittman și a declarat că nu regretă absolut deloc separarea de tatăl copiilor săi. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Au fost împreună 25 de ani și au trei copii, iar după toate astea, nimeni nu se aștepta ca despărțirea să le bată atât de repede la ușă. Solistul trupei Holograf a fost cel care a confirmat despărțirea de mama copiilor săi și a recunoscut că el a fost principalul vinovat. Cât despre fosta iubită, Liliana Ștefan a făcut destăinuiri sincere despre separarea de artist.

Fosta iubită a artistului a declarat că nu regretă absolut deloc despărțirea de artist și că se simte mai mult decât fericită în acest moment. Pe lângă faptul că se menține într-o formă demnă de invidia tuturor doamnelor și domnișoarelor, viața Lilianei Ștefan s-a schimbat radical din punct de vedere profesional, fosta iubită a cântărețului axându-se tot mai mult pe carieră.

Ce spune Liliana Ștefan despre despărțirea de Dan Bittman? Fosta iubită a artistului a mărturisit tot

”La Psihologie m-am înscris tot pentru a avea cunoştinţele necesare pentru ceea ce am spus mai sus. Da, am un cabinet în care îmi pun la dispoziție, celor care rezonează cu o astfel de abordare, toate cunoștințele pe care le-am acumulat. Până acum nu făceam mare lucru ca să mă mențin în formă, pentru că nu era nevoie. Daaaaar de ceva vreme, cam după 50 de ani, mă străduiesc să fac să dispară vreo 2 kg. Sunt fericită, mulțumesc lui Dumnezeu!”, a declarat Liliana Ștefan, potrivit click.ro.

Ce spune Dan Bittman despre relația cu Liliana

În urmă cu ceva timp, Dan Bittman a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV, și a spus adevărul despre relația cu Liliana Ștefan. Întrebat de modul în care își convinge partenera să-i ierte greșelile, solistul trupei Holograf a declarat că nu este în măsură să răspundă, deoarece, în cazul lui, partenera nu l-a mai iertat.

Mai mult decât atât, artistul a recunoscut că au existat multe dăți în care a preferat să nu spună adevărul, de teamă să nu doară mai tare.

”Nu sunt eu cel mai bun să vă răspund la această întrebare, deoarece partenera nu m-a mai iertat. Vorbesc de cea mai importantă parteneră, cea cu care am trei copii, Liliana Ștefan. Sunt foarte sincer. Cel mai bine este ca partenera să nu te pună să minți. Trebuie mers pe sinceritate de multe ori. De ce să nu recunosc? Câteodată am recunoscut! În defavoarea situației, dar am recunoscut. De multe ori am mințit însă, ca să nu doară atât de tare”, a spus Dan Bittman în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: