Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman s-a întors în brațele Taniei Budi? Cum au fost surprinși cei doi

Dan Bittman s-a întors în brațele Taniei Budi? Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (2) Dan Bittman s-a întors în brațele Taniei Budi_

Dan Bittman s-a întors în brațele Taniei Budi? Dan Bittman s-a despărțit de Lilian Ștefan după 25 de ani de relație. Cei doi au trei băieți împreună și nu au fost căsătoriți niciodată. Solistul trupei Holograf a fost cel care a făcut anunțul, iar acum acesta surprinde din nou. După ce s-a zvonit că ar avea o relație cu tânăra artistă Monica Odagiu, acesta a fost surprins în compania Taniei Budi. Imaginea i-a dat de gol pe amândoi.

Dan Bittman s-a întors în brațele Taniei Budi? Cum au fost surprinși cei doi

Dan Bittman s-a întors în brațele Taniei Budi? Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Anul trecut, solistul trupei Holograf a anunțat că s-a despărțit de partenera sa, Liliana Ștefan după 25 de ani de relație. Vestea că cei doi și-au spus adio i-a șocat pe apropiații cuplului, mai ales că aceștia au împreună trei băieți. Ei bine, se pare că această despărțire îi priește artistului, acesta fiind surprins în compania unei foste iubite. Despre cine să fie vorba?

Tania Budi, fosta sa iubită este nelipsită din anturajul lui Dan Bittman. Cei doi au ieșit împreună în oraș, însoțiți de mai mulți prieteni.Imaginea a fost postată de splendida Tania Budi pe rețelele de socializare. În trecut, artistul a declarat că relația cu Tania Budi a fost una cu năbădăi, spunând că dintr-o joacă, povestea lor de iubire s-a transformat într-una adevărată. ”Ce sunt acum sunt datorită femeilor pe care le-am întâlnit în viaţa mea. De la Tania Budi am învăţat, în primul rând, că o dra­goste poate să sfârşească şi într-o prietenie. A fost o dra­goste cu năbădăi şi cu scântei. Totuşi, cred că ambii am avut multe de învăţat din relaţia aceea. Ea a învăţat că nu poate să mă ţină într-un loc, eu am învăţat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă foarte serioasă. Asta înveţi de la femei, inteligenţa.”, povestea Dan Bittman.

Tania Budi impreuna cu Dan Bittman

Iubitele celebre ale lui Dan Bittman

Dan Bittman, în vârstă de 58 de ani este o fire elegantă și știe să iubească cu patimă, iar de-a lungul anilor a fost înconjurat de femei celebre care i-au pus inima pe jar. Prima relație pe care a avut-o Dan Bittman cu o femeie celebră a fost Mihaela Rădulescu. Cei doi au trăit o poveste de dragoste minunată. “Ne-am sedus reciproc. A fost suficient să ne întâlnim o singură dată şi să ştim că ne vom mai întâlni şi vom fi împreună peste un timp. Pe Mihaela nu poate s-o ţină nimeni în frâu. O foarte frumoasă povestea de dragoste, nimic de zis…”, a spus Dan Bittman.

Tot în anii ’90, artistul a avut o idilă cu frumoasa Tania Budi, atunci fiind una dintre cele mai provocatoare și sexy femei din showbiz-ul românesc. De asemenea, Alina Chivulescu l-a fermecat pe Dan Bittman în 1995, cu frumusețea ei specială. Trei ani mai târziu, acesta se îndrăgostea de Monica Bârlădeanu, dar flăcara dintre ei s-a stins repede. Dan Bittman s-a îndrăgostit și de cântăreața Roxana Blagu, fosta membră a trupei Trident, dar relația a fost una trecătoare. În a doua jumătate a anilor 2000, Bittman a apărut la brațul frumoasei Sorana, dar povestea lor de dragoste a rămas sub semnul întrebării. Cert este că cea care i-a furat inima pentru 25 de ani, a fost compozitoarea și textiera Liliana Ștefan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: