Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman continuă cu declarațiile controversate: ”Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul”

Dan Bittman continuă cu declarațiile controversate: ”Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul”

Dan Bittman continuă cu declarațiile controversate: ”Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul”

Dan Bittman nu se oprește din declarațiile controversate despre coronavirus. Artistul a vorbit din nou despre pandemia care ne-a lovit din plin și despre teoriile conspiraționiste din jurul ei. 

Dan Bittman continuă cu declarațiile controversate

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Dan Bittman a ținut să precizeze că nu e de acord cu restricțiile de coronavirus și că pandemia e mai degrabă ”o afacere”. Acum, fiind invitat la Xtra Night Show, la Antena Stars, artistul a făcut alte declarații controversate.

Dan Bittman continuă cu declarațiile controversate! Alături de medicul Marinescu de la Institutul Național Matei Balș din București, Dan Bittman a dat în direct o nouă declarație șocantă. Cântărețul a precizat că virusul nu a fost cauzat de către liliecii din China, așa cum s-a spus până acum, ci producerea lui a fost făcută chiar de către Bill Gates!

”Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul. Uitați-vă la el, dintr-o dată are interese în China și în laboratoare ei. Cine poate să creadă că liliacul s-a împrecheat cu nu știu ce șobolan..”, a spus Dan Bittman la Antena Stars!

De asemenea, Dan Bittman susține că producerea vaccinului anti-COVID a fost făcută tot de către Bill Gates. Mai mult, artistul a menționat că momentan nu știe dacă se va vaccina, însă vrea să vadă ce se mai întâmplă, scrie spynews.ro.

”Deocamdată aștept să văd să văd. Nu stiu. Eu n-am spus niciodată fraților nu va vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus. Eu ma iau de o sitauție imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate fundamentate, dar realitatea ne contrazice.”, a spus Dan Bittman la Antena Stars, în această seară!

Dan Bittman tratează pandemia ca pe o afacere

Dan Bittman tratează pandemia ca pe o afacere! Mai mult, solistul trupei Holograf este de părere că toată această stare de panică va fi menținută o perioadă lungă, tocmai pentru ca veniturile celor care au de câștigat de pe urma pandemiei să nu scadă brusc.

”Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștiga enorm de mult din aceste reglementari”, a declarat Bittman.

Dan Bittman continuă cu declarațiile controversate! Iar după ce a explicat de ce susține acest lucru, Dan Bittman a făcut o afirmația uluitoare! Artistul se gândește serios să pună și el bazele unei mici afaceri care ar putea fi profitabilă pe timp de pandemie și care, în mod vădit, ar veni în ajutorul populației.

”Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere execepțională. Încep să mă gandesc să produc și eu într-o pivnita niște Azitrox, aspirină. O sa înceapă specula, va dați seama. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici și, atunci, o să înceapă scandalul intre ei”, a mai spus Dan Bittman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: