Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman a avut o aventură cu o femeie măritată: „Își adormea soțul cu somnifere”

Dan Bittman a avut o aventură cu o femeie măritată: „Își adormea soțul cu somnifere”

Dan Bittman sfidează restricțiile impuse de autorități

Dan Bittman a spus adevărul despre viața sa amoroasă. Artistul a mărturisit care au fost cele mai aventuroase momente din viața sa și despre experiențele pe care le-a avut pe plan sentimental. 

Dan Bittman a avut o aventură cu o femeie măritată

Dan Bittman este uul dintre cei mai fermecători bărbați din România. De-a lungul timpului, au existat numeroase zvonuri în ceea ce privește relațiile sale amoroase. Mai mult, în ultima perioadă, artistul a atras atenția prin anunțul pe care l-a făcut cu privire la despărțirea de partenera sa de viață și mama celor trei copii, Liliana Ștefan.

Invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Bittman a fost întrebat dacă a avut relații cu femei măritate. Dan Bittman a ales să răspundă sincer și a mărturisit că a avut relații amoroase cu femei măritate.

”Stați să mă gândesc (…) Da, cred că am fost. Țin minte că la Costinești, în perioada aceea era o doamnă care își adormea soțul cu somnifere ca să vină să se vadă cu mine în holul hotelulului”, a mărturisit Dan Bittman.

Denise Rifai i-a enumerat artistului câteva dintre femeile despre care s-a speculat, în presă, că ar fi avut o relație cu Dan Bittman.

”Ar fi multe alte relații despre care presa a scris de-a lungul timpului. Menționez doar câteva nume: Monica Bârlădeanu, Nadine, Angela Gheorghiu, Alexandra Dinu, Alina Chivulescu”, a enumerat prezentatoarea TV.

Dan Bittman nu a comentat prea mult în privința listei, însă, a precizat că un singur nume trebuie să fie șters de pe listă, cel al Alexandrei Dinu.

Trebuie să ștergeți un nume de pe lista aceea. Pentru că Alexandra Dinu, îmi pare rău,nu. Ar fi îngrozitor să spun așa ceva… Îmi place foarte mult, ne știm, dar nu aș vrea să se înțeleagă acum și altceva”, a spus Dan Bittman.

 

Dan Bittman, despre Monica Odagiu

În presă au apărut mai multe informații, potrivit cărora Dan Bittman ar fi avut o relație cu Monica Odagiu. Astfel, după despărțirea de Liliana Ștefan, Dan Bittman a spus adevărul. Artistul a precizat că nu a avut nicio relație cu actrița Monica Odagiu și că nu vrea ca numele acesteia să îi fie asociat.

Aici trebuie să fac o mare rectificare. Presa, aici, nu a avut dreptate. Eu nu am plecat de acasă niciodată și nici nu aș face așa ceva, pentru nimeni. Nu e vorba de o actriță. Chiar mi-a părut rău că o carieră de actriță nu trebuie să fie pătată de un bărbat de 58 de ani. A fost doar o poveste inventată”, a declarat artistul, scrie spynews.ro.

Dan Bittman a povestit și care este momentul în care a întâlnit-o pentru prima dată pe Monica Odagiu. Artistul a povestit că în luna martie a acestui an, cei doi s-au văzut la ultimul concert susținut de trupa Holograf. Fiind prieteni buni, cânărețul a invitat-o pe Monica Odagiu la masă și apoi la o plimbare. Din acest motiv au apărut diverse zvonuri că între cei doi artiști ar fi vorba despre ceva mai mult decât o relație de prietenie.

La ultimul nostru concert din martie, fiind prieten foarte bun cu ea, am invitat-o la masa de după și am mers pe stradă, ca doi prieteni. Nu am plecat niciodată pentru domnișoara actriță”, a mai spus Dan Bittman pentru sursa citată.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: