Redactia.ro
Home » Știri » Dan Bittman tratează pandemia ca pe o afacere excepțională: ”Mă gândesc să încep și eu”

Dan Bittman tratează pandemia ca pe o afacere excepțională: ”Mă gândesc să încep și eu”

Dan Bittman tratează pandemia ca pe o afacere excepțională: ”Mă gândesc să încep și eu”

Dan Bittman continuă să facă declarații despre coronavirus. Artistul susține că pandemia este doar o afacere de pe urma căreia mai marii lumii profită pentru a produce câștiguri. 

Dan Bittman tratează pandemia ca pe o afacere

Dan Bittman este unul dintre cel mai apreciați artiști din România. Acesta s-a făcut remarcat prin talentul său, iar în ultima vreme, mai exact de la începutul pandemiei, acesta s-a remarcat prin declarațiile șocante pe care le-a transmis publicului larg. Se pare că artistul este adeptul teoriilor conspiraționiste și susține deseori că în spatele pandemiei se află ceva mai mare decât putem noi să vedem.

Dan Bittman nu crede în existența virusului, în eficacitatea vaccinului sau a tratamentelor, și nici în pandemia care a băgat groaza în omenire, artistul declarând de curând că totul este mai degrabă „o afacere excepțională” pentru unii bogătași.

Dan Bittman tratează pandemia ca pe o afacere! Mai mult, solistul trupei Holograf este de părere că toată această stare de panică va fi menținută o perioadă lungă, tocmai pentru ca veniturile celor care au de câștigat de pe urma pandemiei să nu scadă brusc.

”Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștiga enorm de mult din aceste reglementari”, a spus Bittman, pentru Antena 3.

Dan Bittman tratează pandemia ca pe o afacere! Iar după ce a explicat de ce susține acest lucru, Dan Bittman a făcut o afirmația uluitoare! Artistul se gândește serios să pună și el bazele unei mici afaceri care ar putea fi profitabilă pe timp de pandemie și care, în mod vădit, ar veni în ajutorul populației.

”Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere execepțională. Încep să mă gandesc să produc și eu într-o pivnita niște Azitrox, aspirină. O sa înceapă specula, va dați seama. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici și, atunci, o să înceapă scandalul intre ei”, a mai spus Dan Bittman.

Dan Bittman l-a atacat pe Raed Arafat

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Dan Bittman a făcut mai multe remarci negaționiste în cee ce privește existența sau periculozitatea virusului. Pe lângă faptul că nu a considerat boala ca fiind letală și că „ni se trimit vaccinuri ca la o țară-cobai”, cântărețul nu credea nici în numărul de teste efectuate și raportate ca fiind pozitive, spunând despre acestea că „Nu se moare de Covid! E foarte smplu să te declare cineva pozitiv”. Mai mult, artistul consideră că nu trebuie să primească sfaturi din partea unor persoane venite în România și nicidecum născute și crescute aici.

”M-am săturat ca un medic venit în România, cum au venit cu zecile de mii, a ajuns în măsură să-mi spună mie, cetăţean al republicii, de 58 de ani, ce trebuie să fac, cum trebuie să mă port, cum trebuie să duc Crăciunul şi sărbătorile alături de familie şi de prieteni. Este interzis aşa ceva şi voi lupta până la ultima suflare împotriva unor oameni care nu ştiu pe ce lume trăiesc şi chiar cred că ne pot lua de fraieri”, a mai spus Bittman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: