Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman sfidează restricțiile impuse de autorități. Artistul a cântat la o terasă din Herăstrău

Dan Bittman sfidează restricțiile impuse de autorități. Artistul a cântat la o terasă din Herăstrău

Dan Bittman sfidează restricțiile impuse de autorități

Solistul trupei Holograf este în continuare împotriva restricțiilor impuse de autorități în plină pandemie de coronavirus. După ce în urmă cu câteva săptămâni preciza că mai bine moare decât să accepte condițiile elaborate de autorități, artistul a șocat din nou. Acesta a cântat la o terasă din Herăstrău, unde s-a distrat de minune.

Dan Bittman sfidează restricțiile impuse de autorități. Artistul a cântat la o terasă din Herăstrău

Dan Bittman se află din nou într-un scandal, după ce în urmă cu câteva săptămâni declara că nu va accepta măsurile de restricție impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. Recent artistul a fost filmat în timp ce cânta la o terasă din Herăstrău. În urma acestui eveniment, autoritățile s-au sesizat și au amendat restaurantul respectiv cu suma de 22.000 de lei. Reprezentanții localului au declarat că evenimentul nu a fost organizat, ci a fost ceva spontan, iar clienții s-au putut bucura de un moment artistic.

Este vorba despre restaurant „IT Cucina” din Herăstrău, iar sâmbătă artistul a acceptat invitația unor prieteni, care ulterior l-au rugat să cânte o melodie. „Este clientul și prietenul nostru, iar sâmbătă seara a fost aici, la masă. Bandul nostru l-a rugat să cânte o melodie alături de ei, iar Dan s-a ridicat și a cântat. A fost ceva scurt și spontan, nimic organizat”, au conchis reprezentanții localului. La scurt timp, imaginile cu momentul artistic a fost postat pe pagina oficială a restaurantului.

Dan Bittman, împotriva restricțiilor elaborate de autorități

Conform Antena3, restaurantul nu a fost amendat din cauza nerespectării măsurilor în pandemie, ci pentru”activități comerciale ilicite”. Dan Bittman a fost implicat într-un scandal recent, după ce a declarat că mai bine moare de coronavirus decât să respecte regulile impuse de autorități. „Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante”,a spus artistul. Referitor la declarația solistului, psihiatrul Gabriel Diaconu a făcut și el o afirmație dură la adresa cântărețului. Acesta a menționat că Dan Bittman are o educație muzicală, dar nu are o educație medicală.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: