Redactia.ro
Home » Știri » Horia Breciu îl dă de gol pe Dan Bittman. Motivul pentru care solistul Holograf nu crede în Coronavirus

Horia Breciu îl dă de gol pe Dan Bittman. Motivul pentru care solistul Holograf nu crede în Coronavirus

Horia Brenciu Dan Bittman

În ultima vreme, declarațiile lui Dan Bittman au împărțit România în două. Sunt cei care nu cred în pandemia Coronavirus și împărtășesc părerea solistului Holograf și cei care sunt împotriva lui. Există și o a treia categorie, a celor cu o părere neutră, însă nici ei nu rămân fără reacție în fața afirmațiilor șocante ale artistului. Horia Brenciu dezvăluie motivul pentru care Dan Bittman a făcut afirmațiile șocante, cum că și-ar dori să moară de Covid-19.

Horia Brenciu a dezvăluit de ce Dan Bittman a afirmat că nu crede în pandemia de Coronavirus. Există ceva în trecutul artistului care ar influența puternic atitudinea șocantă a solistului Holograf.

Horia Brenciu îl dă de gol pe Dan Bittman

Horia Brenciu a vorbit despre Dan Bittman și trecutul relației dintre cei doi artiști. Totodată, acesta a dezvăluit și opinia sa despre temutul virus care a schimbat cursul normal al vieții în întreaga lume.

“Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată. El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva. Este părerea lui, ce gândesc toți artiștii pe care îi cunosc, sunt părerile lor. Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”, a declarat Horia Brenciu.

Dan Bittman, atacat pentru că nu crede în Coronavirus

Declarațiile șocante ale lui Dan Bittman legate de noul coronavirus au stârnit nenumărate reacții și controverse. Solistul Holograf a lansat un atac dur la adresa autorităților, declarând categoric că nu crede atât de mult în temutul virus.

Șocantă a fost și afirmația „Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu! Nu vreau să mai trăiesc în aceste condiții”, făcută de artist.

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ”, a mai explicat Bittman, potrivit Gândul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: