Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Dan Bittman cu fosta soție, după despărțire: ”Lucrurile nu sunt încă cele așteptate”

Cum se înțelege Dan Bittman cu fosta soție, după despărțire: ”Lucrurile nu sunt încă cele așteptate”

Dan Bittman a dezvăluit, duminică, cum se înțelege cu mama copiilor săi, Liliana Ștefan, după ce s-au despărțit. Timp de 25 de ani au stat împreună, însă de un an, artistul și Liliana Ștefan nu mai locuiesc sub același acoperiș, iar de patru ani s-ar fi produs ruptura relației.

Cum se înțelege Dan Bittman cu fosta soție, după despărțire: ”Lucrurile nu sunt încă cele așteptate”

Noi detalii ies la iveală după ce s-a aflat, în urmă cu câteva luni, că Dan Bittman și Liliana Ștefan nu mai sunt împreună. Artistul a dezvăluit, duminică, la Antena Stars cum se mai înțelege cu mama copiilor săi. Deși nu au fost căsătoriți niciodată, cei doi s-au iubit foarte mult.

Image result for liliana dan bittman

Dan Bittman a mărturisit că nu se înțelege prea bine cu fosta sa parteneră, Liliana Ștefan. El a încercat să remedieze situația, de dragul copiilor lor, dar în zadar.

”Poate că lucrurile nu sunt încă cele așteptate. Cu Liliana nu am reușit, momentan, spre mâhnirea mea. Sper ca în timp, acest lucru să devină o țintă, să reușesc să am o relație normală. I-am explicat că de dragul copiilor am putea să reușim să ne înțelegem mai bine. Din păcate nu reușim în momentul acesta”, a spus artistul la Antena Stars.

De ce nu s-au căsătorit niciodată Dan Bittman și Liliana Ștefan

Deși au stat 25 de ani sub același acoperiș, Dan Bittman și Liliana Ștefan nu au fost căsătoriți, deoarece nu au pus preț pe asta, a mai precizat celebrul cântăreț.

”La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul. Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți. Și primul copil când a apărut, a apărut că așa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei”, a spus Dan Bittman la Antena Stars.

Image result for liliana dan bittman

De ce s-au despărțit Dan Bittman și Liliana Ștefan

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Bittman a precizat că el ar fi vinovatul, din cauză căruia relația nu a mai rezistat.

”Nu sunt eu cel mai bun să vă răspund la această întrebare, deoarece partenera nu m-a mai iertat. Vorbesc de cea mai importantă parteneră, cea cu care am trei copii, Liliana Ștefan. Sunt foarte sincer. Cel mai bine este ca partenera să nu te pună să minți. Trebuie mers pe sinceritate de multe ori. De ce să nu recunosc? Câteodată am recunoscut! În defavoarea situației, dar am recunoscut. de multe ori am mințit însă, ca să nu doară atât de tare”, a explicat Dan Bittman.

La aceeași emisiune, Dan Bittman a dezvălut că el și Liliana Ștefan nu mai sunt împreună, și că de un an nu mai stau în aceeași casă. De altfel, de patru ani totul s-ar fi încheiat între ei, din punct de vedere sentimental.

”Trebuie să fac o mică paranteză. Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a dezvăluit Dan Bittman în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Unde locuiește artistul acum. „Apartamente, case, am lăsat și am plecat”

Recent, Dan Bittman a confirmat despărțirea de mama copiilor săi, Liliana. Artistul nu s-a sfiit să recunoască faptul că acum locuiește într-un apartament, pentru care și-a negociat chiria, și că toate bunurile au rămas soției și copiilor: „Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic”.

„Acum stau într-un apartament care a fost al meu cândva, dar în care am reușit să negociez să un plătesc vreo 20 de ani chiria. Fiind mai mare apartamentul respectiv, pot veni și minorii la mine, pentru că sunt mai multe camere și atunci putem sta cu toții. Îl aștept și pe Alex să vină, l-am convins acum să vină să doarmă din când în când la mine. Deci nu mai am nimic”, a mai spus artistul. „Nu asta a fost bogăția mea, nu m-au interesat banii și nu mă interesează nici acum. Am suficienți cât să trăiesc bine, să vin la emisiuni. Nu mă interesează banii, decât atât cât să trăiesc bine și civilizat”, a adăugat cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: