Redactia.ro
Home » TV » Dan Bittman, atac dur la adresa lui Raed Arafat. Ce l-a scos din sărite și ce a spus despre vaccinare

Dan Bittman, atac dur la adresa lui Raed Arafat. Ce l-a scos din sărite și ce a spus despre vaccinare

Dan Bittman stârnește controverse după controverse. Artistul a lansat un nou atac la adresa autorităților și a vorbit inclusiv despre măsurile luate în contextul vaccinării anti-COVID. Cântărețul a punctat mai multe aspecte legate de Raed Arafat. 

Dan Bittman, atac dur la adresa lui Raed Arafat

Dan Bittman a abordat din nou situația epidemiologică de la noi din țară și a vorbit deschis vaccinarea anti-COVID, dar și despre Raed Arafat. Artistul s-a arătata foarte deranjat de faptul că în programul de Revelion de la TVR 1 a fostc riticat de mai multe persoane.

„În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei şi nimeni nu înţelege ce se întâmplă. Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima”, a declarat Dan Bittman în direct la România TV.

Dan Bittman a vorbit și despre Raed Arafat și s-a legat de faptul că acesta le-a impus românilor anumite condiții cu privire la modul în care să-și petreacă, anul acesta, Sărbătorile de iarnă.

„M-am săturat ca un medic venit în România, cum au venit cu zecile de mii, a ajuns în măsură să-mi spună mie, cetăţean al republicii, de 58 de ani, ce trebuie să fac, cum trebuie să mă port, cum trebuie să duc Crăciunul şi sărbătorile alături de familie şi de prieteni. Este interzis aşa ceva şi voi lupta până la ultima suflare împotriva unor oameni care nu ştiu pe ce lume trăiesc şi chiar cred că ne pot lua de fraieri”,  a declarat Dan Bittman.

Dan Bittman a sfidat în repetate rânduri restricțiile impuse de autorități. Mai mult, în urmă cu două luni, artistul chiar a ales să cânte la o terasă din Herăstrău.

Este vorba despre restaurantul „IT Cucina” din Herăstrău, iar sâmbătă artistul a acceptat invitația unor prieteni, care ulterior l-au rugat să cânte o melodie. „Este clientul și prietenul nostru, iar sâmbătă seara a fost aici, la masă. Bandul nostru l-a rugat să cânte o melodie alături de ei, iar Dan s-a ridicat și a cântat. A fost ceva scurt și spontan, nimic organizat”, au spus reprezentanții localului la acea vreme.

Însă, la scurt timp, imaginile cu petrecerea au fost postate pe pagina oficială a restaurantului.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: