Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-au împărțit averea Dan Bittman și soția lui. Cu ce a mai rămas artistul

Cum și-au împărțit averea Dan Bittman și soția lui. Cu ce a mai rămas artistul

Dan Bittman a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat în emisiunea lui Denise Rifai ”40 de întrebări” că nu mai este împreună cu Liliana Ștefan. Potrivit acestuia și-au spus ”Adio!” după 25 de ani de relație. Deși nu au fost niciodată căsătoriți, în urma despărțirii cei doi au trebuit să-și impartă averea. Cele mai multe bunuri i-au revenit Lilianei, având în vedere că se ocupă și de creșterea copiilor lor. Iată cu ce a mai rămas Dan Bittman!

Cum și-au împărțit averea Dan Bittman și soția lui. Cu ce a mai rămas artistul

Anul trecut, în luna decembrie, Dan Bittman a făcut mărturisirea potrivit căreia el și Liliana Ștefan au un an de când nu mai locuiesc împreună și patru ani de când au decis să pună punct mariajului neoficializat. Astfel, la împărțirea bunurilor, Dan Bittman a ales să locuiască într-un apartament, care i-ar fi aparținut cândva și unde nu plătește chirie.

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit după 25 de ani de relație!  Artistul a confirmat vestea | Spynews.ro

În schimb, Lilianei Ștefan i-au rămas celelalte bunuri, care ating câteva sute de mii de euro, inclusiv vila familiei. De altfel, din cauza pandemiei și a lipsei concertelor, Dan Bittman duce un stil de viață precar acum: „I-am lăsat tot Lilianei și am plecat. Sunt foarte sărac acum”, spune acesta. Pe lângă muzică, Dan Bittman mai are și o afacere de sport-turism, de câțiva ani la marginea lacului Sulimanu, de lângă Călărași. Abia așteaptă ca restricțiile să se mai diminueze, mai ales că în parcul de distracție a mai introdus și un teren de paintball, dar și alte îmbunătățiri în zona lacului.

”Dan a rămas fără bani după ce a investit în acest proiect vreo 800.000 de euro și acum așteaptă să se redeschidă pentru a începe în sfârșit să încerce să își recupereze o parte din investiții”, a dezvăluit o sursă apropiată de Dan Bittman, pentru Cancan.ro.

În cadrul emisiunii ”4o de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Bittman preciza că așteaptă ajutor financiar din partea statului, în calitate de artist.

”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile.Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat. Acum stau într-un apartament care a fost al meu cândva, dar în care am reușit să negociez să nu plătesc vreo 20 de ani chiria”, a declarat Dan Bittman la Kanal D

De ce s-au despărțit Dan Bittamn și Liliana Ștefan

În cadrul aceluiași format, Dan Bittman a recunoscut faptul că el ar fi fost vinovatul. În spațiul public sunt speculații potrivit cărora ar fi avut o aventură cu una dintre surorile Odagiu.

”Nu sunt eu cel mai bun să vă răspund la această întrebare, deoarece partenera nu m-a mai iertat. Vorbesc de cea mai importantă parteneră, cea cu care am trei copii, Liliana Ștefan. Sunt foarte sincer. Cel mai bine este ca partenera să nu te pună să minți. Trebuie mers pe sinceritate de multe ori. De ce să nu recunosc? Câteodată am recunoscut! În defavoarea situației, dar am recunoscut. de multe ori am mințit însă, ca să nu doară atât de tare”, a explicat Dan Bittman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: