Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu se laudă cu copiii pe care nu-i ştie nimeni dacă există. De ce este designerul nefericit

Cătălin Botezatu se laudă cu copiii pe care nu-i ştie nimeni dacă există. De ce este designerul nefericit

Ce relație are Cătălin Botezatu cu tatăl său! Designerul a dezvăluit ce l-a rănit cel mai tare: ”De atunci mi s-a luat”

Cătălin Botezatu a ajuns la 56 ani şi, deşi pare că ar putea avea tot ce-şi doreşte din punct de vedere material, iată că designerul spune că e nefericit.

A mărturisit că are copii de care nu ştie lumea. Un motiv al nefericirii sale ar putea fi faptul că n-a fost lângă copiii lui, ca să-i poată vedea cum cresc.

Nu ştie exact numărul copiilor

Andrei Iordache este tânărul care în urmă cu câțiva ani apăruse în lumina reflectoarelor și spunea că Bote este tatăl lui.

Ilinca, tu știi câți am, dar am hotărât împreună cu aceștia să nu îi mai expun și să devină un subiect tabu, pentru că vor ajunge să fie subiectul tabloidelor, ei nu își doresc asta.

Unul dintre ei a vrut, dar e o junglă și a văzut, l-am lăsat să se dea cu capul singur. Am mai mulți copii decât crede lumea, dar nu spun câți.

Eu nu mă simt tată din păcate, lumea iar o să mă critice… Cel mai nasol e când spune cineva «ești bunic». Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție și așa… nu mă simt.

Nu că ai mei au fost reci, tocmai, tata și mama sunt oameni nemaipomeniți dar noi ne-am comportat ușor rece”, a spus Bote într-un podcast la Ilinca Vandici.

Bote spune că s-a sacrificat

Celebrul designer mărturiseşte că are momente când se simte singur și este de părere că a făcut prea multe sacrificii pentru cariera sa.

„În jurul meu au venit numai oameni care au avut un interes, că nu mă iubește o fată frumoasă și tânără pentru că sunt drăguț și manierat, 99% or să zică că nu m-am uitat unde trebuie.

E foarte greu să răspund la întrebarea asta, sunt nefericit pentru că nimeni nu m-ar înțelege, intervine gelozia..chiar dacă aș lua-o cu mine, s-ar plictisi sau nu ar înțelege treaba mea.

Am mai făcut asta, de exemplu am fost în locuri istorice, încercam să facem pe ghidul..spunea ”Hai să mergem în bazar, în mall”. Femeile din păcate..sunt superficiale, nu toate, și bărbații sunt, clar.

Dar și bărbații sunt într-un fel, de câte ori n-am văzut într-un local cum ei întreabă chelnerii ”Auzi, cu ce mașină a venit fata aia?”, sau sunt mândri că umblă cu femei meritate.

Femeia prin natura ei trebuie întreținută, că e amantă, că e soție, e cartea ta de vizită. Dacă femeia cu care tu te afișezi și ea nu e îmbrăcată bine, tu ești de vină, ești un zgârciob, tu te faci de râs”, a mai spus Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: