Redactia.ro
Home » Monden » Cine este noua iubită a lui Cătălin Botezatu. Alexandra are 25 de ani și provine dintr-o familie înstărită

Cine este noua iubită a lui Cătălin Botezatu. Alexandra are 25 de ani și provine dintr-o familie înstărită

GALERIE FOTO (3) bote si alexandra

Cătălin Botezatu, în vârstă de 56 de ani, este cunoscut nu doar pentru hainele superbe pe care le crează, ci și pentru faptul că întotdeauna este înconjurat de femei care au o frumusețe pur și simplu răpitoare. Recent întors din Turcia, unde a suferit o operație pe cord, creatorul de modă își găsește vindecarea unei tinere de 25 de ani care ar putea să defileze oricând pe cele mai renumite podiumuri ale lumii. Iată cine estee femeia care l-a cucerit!

Cine este Alexandra Doicescu, tânăra de 25 de ani care i-a sucit mințile lui Cătălin Botezatu

Alexandra Doicescu, în vârstă de 25 de ani, se pare că este noua cucerire a lui Cătălin Botezatu. Cei doi s-au afișat împreună la UNTOLD, iar frumoasa bruneta, care a terminat Facultatea de Medicină recent, fiind și model în prezentările lui Botezatu a scris un mesaj emoționant adresat celebrului creator de modă.

alexandra doicescu catalin botezatu
Alexandra Doicescu și Cătălin Botezatu au fost împreună la UNTOLD

În mesaj, Alexandra susține că este recunoscătoare că soarta i l-a scos în cale pe Cătălin Botezatu, persoană fără de care nu ar fi ajuns pe podiumurile din țară și din străinătate și fără de care nu ar fi reușit să evolueze atât de mult din punct de vedere profesional. În plus, Alexandra îi mulțumește lui Cătălin că i-a fost alături la bine și la greu și îi declară iubirea infinită.

S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea. Sunt binecuvântată și îi mulțumesc pentru asta. Îți mulțumesc pentru faptul că ai fost mereu acolo pentru mine, orice s-ar fi întâmplat, că m-ai ajutat să-mi îndeplinesc visurile.

Îți mulțumesc pentru fiecare surâs, fiecare lacrimă de fericire vărsată, pentru timpul pe care mi l-ai acordat și pentru amintiri. Și, cel mai important, îți mulțumesc că m-ai ales să fac parte din viața ta!

Îți mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru mine, ai fost totul pentru mine, familia mea! Sunt cea mai fericită fată din lume că te am în viața mea. Fără tine nu aș fi putut fi cine sunt azi. Nu o să pot să-ți mulțumesc niciodată îndeajuns!

Mă rog să exiști pentru totdeauna în viața mea și îți primit că voi fi acolo pentru tine, orice ar fi! Te iubesc până la infinit și dincolo de el!”, a fost declarația Alexandrei Doicescu.

alexandra doicescu
Alexandra Doicescu l-a cucerit iremediabil pe Cătălin Botezatu

Cine este Alexandra Doicescu

La vârsta de 25 de ani, Alexandra vine dintr-o familie înstărită, unde tatăl este medic, iar mama și frații sunt avocați. Alexandra Doicescu a reușit să ajungă în semifinalele concursului Miss Univers România, evidențiindu-se prin frumusețe și grație.

Alexandra este pasionată de modă, adunând experiență bogată în domeniul modelingului și prezentându-se pe scene renumite în întreaga lume. De două ori a pășit pe podiumurile Fashion Week-ului de la Paris, alături de Cătălin Botezatu, a defilat în Atena, apărând chiar pe copertele a două reviste din Franța.

A defilat și în România pentru Bote, dar a dedicat timp și altor preocupări, inclusiv studiului și activităților caritabile. În plus, are planuri mărețe, urmând să-și deschidă o clinică în Constanța. A finalizat cu succes studiile în Medicină, se pregătește să-și susțină licența în septembrie, va urma rezidențiatul și se va muta în București, conform propriilor declarații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: