Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu se pronunță în cazul arestării lui Alex Bodi. Ce a declarat designerul

Cătălin Botezatu se pronunță în cazul arestării lui Alex Bodi. Ce a declarat designerul

Cătălin Botezatu nu ezită să reacționeze în scandalul în care este implicat Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Vestea că afaceristul Alex Bodi este implicat într-o rețea de proxenetism și trafic de carne vie l-a uimit și pe Cătălin Botezatu. 

 

Ce spune designerul

Fostul ,,mentor” al Biancăi Drăgușanu, Cătălin Botezatu a fost uimit de arestarea lui Alex Bodi. Vestea că fostul soț al Biancăi Drăgușanu are probleme cu legea l-a luat prin suprindere pe Cătălin Botezatu. Mai mult, Bote este de părere că afaceristul ar fi nevinovat.

”Până la sentința finală există prezumția de nevinovăție. Dacă se va demonstra că aceste capete de acuzare sunt reale, atunci trebuie să se supună rigorilor legii. Prostituția, traficul de persoane sunt lucruri pe care orice om din societate nu le acceptă. Nimeni nu cred că e de acord cu astea. E de condamnat! Din păcate, aceste lucruri au luat amploare la noi în țară. Eu, cunoscându-l, îmi doresc să nu aibă prea multă tangență cu această promiscuitate și să iasă, într-un fel sau altul basma curată. Eu nu doresc răul nimănui”, a declarat C[t[lin Botezatu pentru cancan.ro.

 

Alex Bodi, arestat pentru 30 de zile

Procurorii de la Crimă Organizată l-au săltat pe afaceristul, Alex Bodi, miercurea trecută. Acesta a fost acuzat pentru proxenetism, trafic de carnie vie, fiind considerat complice cu interlopul Adrian Tâmplaru. Fostul soț al Biancăi a fost dus la audieri, reținut, iar, ulterior, după ce a fost prezentat în fața magistraților, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

,,La data de 11.11.2020, procurorii DIICOT, Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea. Cauza vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism”, este comunicatul transmis de DIICOT.

Cea care l-ar fi denunțat pe Alex Bodi, ar fi fost chiar fosta lui soție. Femeia l-ar fi dat pe mâna polițiștilor pe Alex Bodi. Fosta soție a lui Alex Bodi, Silvia Iulia Sălăgean, este cea care l-a dat pe Bodi pe mâna autorităților.

Femeia, cu care Alex Bodi are o fetiță, ar fi practicat prostituția la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul fostului soț, se arată în referatul cu propunere de arestare.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: