Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul. Cum și-a împărțit averea: „Părinţii mei nu au nevoie de bani”

Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul. Cum și-a împărțit averea: „Părinţii mei nu au nevoie de bani”

Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul. Cum și-a împărțit averea: „Părinţii mei nu au nevoie de bani”

Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul, deși are doar 55 de ani. Iată cum și-a împărțit creatorul de haine averea, estimată acum ceva timp la 100 de milioane de euro, dar neconfirmată niciodată în vreun fel de el. Cert e că părinții lui sunt excluși.

Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul. Cum și-a împărțit averea: „Părinţii mei nu au nevoie de bani”

Fiecare face ce vrea cu banii munciți, iar Cătălin Botezatu știe deja care vor fi destinatarii. Părinții par a fi excluși.

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile”.

„Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, a spus Cătălin Botezatu, conform Viva!.

Botezatu s-a confruntat cu diverse probleme. Creatorul de haine, care are mai multe afaceri și o avere estimată acum câțiva ani la 100 de milioane de euro, neoficial, însă, a fost operat după ce i-a fost depistată o tumoră. Doctorii au decis să îi taie jumătate de colon. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, creatorul de modă a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermică, potrivit Playtech.

„Dacă nu te tratezi atunci când trebuie, dacă nu-ți faci un control, te poți trezi cu cine știe ce boală și e prea târziu. (…) Din păcate, o viață tumultuoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră (…)” a declarat Cătălin Botezatu într-o emisiune TV, a relatat Antena 3 CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: