Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu, SPAIMA medicilor. Decizia pe care a luat-o designerul, în ciuda celor 9 operaţii la inimă!

Cătălin Botezatu, SPAIMA medicilor. Decizia pe care a luat-o designerul, în ciuda celor 9 operaţii la inimă!

Cătălin Botezatu nu se potoleşte. Şi nici nu ascultă sfatul medicilor. Designerul a suferit deja nouă operații, dar tot nu a renunțat la unele vicii.

Bărbatul de 56 ani a declarat că își trăiește viața așa cum îi place și că-i este frică doar de Dumnezeu.

Petrece şi fumează în continuare

Cătălin Botezatu a suferit nouă operații și are montat un stent la inimă. Chiar dacă s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, designerul a recunoscut că nu a renunțat la petreceri și la trabuc.

Nu mă stresez, asta este bucuria vieții mele, să fac fashion, să fac afaceri, să fac oameni fericiți! Nu mă stresez! M-au văzut 20 de medici la Istanbul.

Când am ajuns la cel de plămâni, am făcut niște analize WOW pe care vi le recomand, orice prevenție este extraordinară, așa am descoperit că mai trebuie să pun 2 stenturi.

Când am ajuns la cel de plămâni, deși mă cunoștea, zice: Fumezi?’. Eu îi zic: Nu!’. Zice: Minți, te-am văzut pe InstaStory!’. I-am răspuns: Poate vrei să te blochez! Tu fumezi?’. Spune: Nu!’.

I-am spus: Te-am văzut cu asistentele jos!’. E o glumă. Nu e cum fumezi, ce fumezi. Eu fumez trabuc, este vorba de savoarea trabucului în cavitatea bucală. În rest, nu beau de 4 ani de când m-am operat, am avut operația de cancer delicată.

Alte excese…fac! Glumesc! Țin cont de asta, dar să-i spui unui om să nu se streseze este ca și cum i-ai spune să nu respire”, a spus creatorul de modă, care în 2019 a fost diagnosticat cu cancer la colon, dar s-a vindecat.

Cine sunt prietenii lui Bote?

Bote a adăugat că toți prietenii lui i-au fost aproape în momentele grele și că este recunoscător pentru asta. Designerul a declarat că a realizat că are oameni pe care se poate baza oricând.

Nu îmi este frică de nimeni, decât de Dumnezeu. Știu întotdeauna că Dumnezeu e cu mine. Raluca a fost, toți au fost când am avut cele 5 operații. Acum am stat pe telefoane. La un moment dat i-am zis: Gata, lasă-mă!’.

Îmi dădea din 2 în 2 minute telefon: Iubitul meu, regele meu, ce faci?’. Cum e Raluca! Raluca mă sună încontinuu, zi și noapte.

Am câțiva prieteni, Raluca, Cleo, Joshua, Monica, Ionuț, sunt câțiva din anturajul meu care sunt mai mult decât prieteni, sunt familie.

Sunt oameni alături de care am îmbinat utilul cu plăcutul, cu care am afaceri în comun, sunt oameni pe care îi iubesc și aș face orice, la orice oră din zi și din noapte și m-aș duce oriunde!”, a mai zis el pentru Ego.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: