Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Cazacu, Don Juan pentru o prezentatoare TV. Femeia celebră cu care motociclistul a înșelat-o pe Ramona Olaru

Cătălin Cazacu, Don Juan pentru o prezentatoare TV. Femeia celebră cu care motociclistul a înșelat-o pe Ramona Olaru

GALERIE FOTO (3) Cătălin Cazacu a înșelat-o pe Ramona Olaru

Despărțirea dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru a stârnit o mulțime de reacții în mediul online, mai ales după ce motociclistul anunțase că și-a cerut iubita în căsătorie. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în momentul în care au ieșit la iveală imagini cu femeia celebră alături de care Cătălin Cazacu ar fi petrecut momente frumoasă în timp ce era încă într-o relație cu asistenta TV de la „Neatza”. 

Nu mai este niciun secret faptul că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut parte de o relație plină de suișuri și coborâșuri. Cei doi au ajuns de la logodnici, la dușmani în numai câteva zile, din cauza infidelității bărbatului. Se pare că Elena Videochatista nu ar fi fost singura cucerire a lui Don Juan de România, iar imaginile au vorbit de la sine.

Amanta celebră cu care Cătălin Cazacu a înșelat-o pe Ramona Olaru

Povestea de iubire, presărată cu iz de amantlâc nu a avut un final prea fericit pentru Don Juan de România și prezentatoarea TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cei doi păreau a fi în culmea fericirii, mai ales după cererea în căsătorie și inelul cu multe diamante, dar motociclistul a dat cu piciorul la tot pentru viața de noapte, potrivit informațiilor furnizate de cancan.ro.

Dacă inițial infidelitatea lui Cătălin Cazacu s-ar fi oprit în camera de hotel, alături de Elena, o videochatistă cunoscută din România, se pare că lucrurile sunt mai complicate de atât. Bărbatul ar fi „țintit” mai sus, trecând de la o asistentă TV (Ramona Olaru), la o prezentatoare TV. Aceasta este nimeni alta decât Denise Rifai, iar imaginile cu cei doi vorbesc de la sine.

Cătălin Cazacu, dansuri lascive alături de Denise Rifai. Foto: Cancan
Cătălin Cazacu, dansuri lascive alături de Denise Rifai. Foto: Cancan

Cătălin Cazacu și Denise Rifai, un ”cuplu” cu năbădăi

Se pare că amantlâcul dintre cei doi ar fi început încă de la finalul anului 2022, când au venit împreună la deschiderea restaurantului Taniei Bud. PE atunci Cazacu și Ramona Olaru erau încă împreună, doar că frumoasa asistentă TV nu a putut lua parte la eveniment din cauza unor probleme grave de sănătate.

Denise Rifai, amanta secretă a lui Cătălin Cazacu. Foto: Cancan
Denise Rifai, amanta secretă a lui Cătălin Cazacu. Foto: Cancan

În imaginile surprinse de CANCAN se poate observa faptul că cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și nu se tem să își arate sentimentele în public. Dansurile lascive și sărutările fierbinți au încins atmosfera din localul în care se aflau. Sursa menționată anterior relatează faptul că cei doi ar fi mers ulterior să își potolească poftele carnale într-un hotel de la malul mării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: