Redactia.ro
Home » Știri » Cătălin Crișan iubește din nou. Cine este femeia care i-a pus inima pe jar

Cătălin Crișan iubește din nou. Cine este femeia care i-a pus inima pe jar

GALERIE FOTO (3)

Cătălin Crișan a oferit recent detalii despre noua sa iubită, Camelia, cu care va împlini curând un an de relație. Artistul, cunoscut pentru succesul său în muzică și pentru cele două divorțuri prin care a trecut, a dezvăluit că a cunoscut-o pe Camelia la ziua de naștere a unui prieten comun și că s-au plăcut imediat. Într-un interviu acordat emisiunii „Exclusiv VIP cu Cristi Brancu” de la Prima TV, Cătălin a povestit cât de importantă a fost Camelia pentru el, mai ales într-o perioadă dificilă din viața sa.

Cătălin Crișan iubește din nou

Cătălin Crișan, acum în vârstă de 56 de ani, a mărturisit că nu se teme să iubească din nou, în ciuda experiențelor sale anterioare. Relația cu Camelia a venit într-un moment neașteptat, dar extrem de binevenit. Artistul a suferit recent de hernie de disc, iar intervenția chirurgicală necesară a fost dificil de obținut. În tot acest timp, Camelia i-a fost alături, oferindu-i sprijinul emoțional și fizic necesar.

„Este partenera mea de viață, împlinim un ani. Camelia o cheamă. Important este că au fost cele două săptămâni înainte de operație – cele mai grele din viața mea, cele mai dureroase. Noi, practic, aveam vreo 7 luni de când ne cunoșteam. M-a ajutat extrem de mult, cu sufetul și la propriu”,a spus Cătălin Crișan.

În ceea ce privește începuturile relației lor, Cătălin a povestit că întâlnirea cu Camelia a fost magică

Relația lor este caracterizată de o înțelegere profundă și de valori comune. Cătălin a subliniat că el și Camelia împărtășesc multe interese și pasiuni, ceea ce le întărește legătura.

Într-un gest romantic, Cătălin i-a oferit Cameliei un inel, simbolizând afecțiunea și respectul pe care i le poartă. „I-am făcut cadou un inel. Nu de logodnă, unul care mi-a plăcut foarte mult. Nimic scump, fără diamante sau altceva. Ea, fiind un om pe picioarele ei, nu are nevoie de cadou scump de la nimeni.

M-a impresionat bucuria – ca cea a unui copil! Și e un om de aproape 48 de ani! Plus că, la propriu, ne jucăm. Iubește animalele – ca și mine, are cățel. Avem foarte multe lucruri în comun pe care care nu trebuie să le mai explicăm. Are o experiență de viață, o fetiță de 15 ani și jumătate.

Deci, există o armonie fără cuvinte. Eu întdeauna mi-am dorit o femeie să nu vorbesc cu ea, să înțeleagă fără a vorbi. Și se întâmplă. Și e reciproc”.

Povestea de iubire dintre Cătălin Crișan și Camelia este un exemplu de curaj și dedicare

Cătălin și Camelia au demonstrat că dragostea adevărată poate înflori în cele mai neașteptate circumstanțe și că sprijinul reciproc poate face față oricărei provocări. Faptul că au găsit în celălalt un partener de încredere și iubitor i-a ajutat să depășească momentele dificile și să se bucure de fiecare clipă petrecută împreună.

Povestea de iubire dintre Cătălin Crișan și Camelia  a arătat că dragostea nu are vârstă și că încrederea și sprijinul sunt esențiale pentru o relație solidă. Cătălin a trecut prin multe încercări în viață, dar acum se bucură de fericirea oferită de partenera sa, Camelia, alături de care își construiește un viitor luminos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: