Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță a fost întrebat un lucru rușinos de amicul său chiar în direct. Despre ce este vorba

Cătălin Măruță a fost întrebat un lucru rușinos de amicul său chiar în direct. Despre ce este vorba

Cătălin Măruță a primit o întrebare îndrăzneață din partea invitatului său Magitot. Prezentatorul aproape a întratîn pământ de rușine când a auzit ce l-a întrebat prietenul său. Răspunsul lui Măruță a surprins pe toată lumea.

Cu ce l-a pus Magitot în dificultate pe Cătălin Măruță

Magitot, prietenul lui Cătălin Măruță a fost prezent în cadrul emisiunii prezentatorului. Dat fiind faptul că cei doi au o relație foarte apropiată, Cătălin a fost pus în dificulate de invitatul său prins prisma unei întrebări rușinoase.

Magitot: De la ce vârstă te joci cu ciocanul?
Cătălin Măruță: De mic. (râde) (…)
Magitot: Apropo, ai jucării?
Cătălin Măruță: Da.
Magitot: Cu baterie sau încărcare?”, a fost dialogul dintre cei doi.

Nu este pentru prima dată când un invitat îi pune în bețe în roate lui Cătălin Măruță

Nu este pentru prima dată când Cătălin Măruță este pus în dificultate de către un invitat. Prezentatorul TV a fost pus într-un moment de cotitură și de către cântărețul Jador când acesta l-a întrebat dacă a înșelat-o vreodată pe Andra.

”Da ia mănâncă tu buleta asta. Vrei să îți pun eu niște întrebări aici? Ai înșelat-o vreodată pe Andra? Ia să vedem. Normal că zici că nu!” a spus Jador.

Normal că nu, nu am de ce să mănânc iute”, a fost răspunsul lui Cătălin Măruță.

Taci că le plac femeilor bărbații așa serioși, știu eu”, a mai spus Jador.

Cum s-au cunoscu Cătălin Măruță și Andra

Andra a povestit că nu a fost chiar dragoste la prima vedere și că în momentul în care l-a cunoscut pe Măruță, acesta nu a dat-o pe spate deoarece look-ul de rebel, cu păr lung, cravată și cămăși colorate, nu o atrăgea deloc.

Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi„, a mărturisit Andra acum câțiva ani despre prima întâlnire cu Cătălin Măruță.

Etichete: