Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță a revenit la TVR. Care este motivul. “Aici am început”

Cătălin Măruță a revenit la TVR. Care este motivul. “Aici am început”

Cătălin Măruță și-a câștigat celebritatea ca gazdă a emisiunii de dimineață a TVR „Tonomatul DP2”. În 2005, a părăsit Televiziunea Română și și-a încercat norocul la Realitatea TV, dar experiența a durat doar câteva luni. Din 2007, el „și-a găsit locul” la PRO TV unde este gazda unei emisiuni de luni până vineri.

Acum, prezentatorul a revenit acolo unde a început totul. Cătălin Măruță s-a întors la TVR și a adus întăriri: fiul său David. Când au văzut imaginile postate de vedetă pe pagina sa de Instagram, mulți oameni au crezut că gazda a trădat Pro TV, dar situația stătea complet diferit. David pare să încerce din greu să urmeze pașii tatălui său. Copilul a fost invitat să vorbească despre eroii internetului la TVR1, iar Cătălin Măruță era prezent ca șofer al fiului său. Când au ajuns la parcarea clădirii Televiziunii Române, Cătălin părea foarte nostalgic. David i-a spus că știe că au ajuns la locul în care tatăl său și-a început cariera la televizor.

Cătălin Măruță: – Am ajuns la TVR. Asta pentru că David este invitat să vorbească despre eroii internetului, la TVR1. Baftă, David! Ştii că aici am început eu televiziunea?

David: – Da, la TVR2!

Cătălin: – Aşa este, la Tonomatul de pe 2. Şi acum eşti şi tu aici, ce tare!„, a fost conversația celor doi.

TVR, locul unde Andra și Cătălin Măruță s-au văzut pentru prima oară

Andra a povestit că nu a fost chiar dragoste la prima vedere și că în momentul în care l-a cunoscut pe Măruță, acesta nu a dat-o pe spate deoarece look-ul de rebel, cu păr lung, cravată și cămăși colorate, nu o atrăgea deloc.

Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi„, a mărturisit Andra acum câțiva ani despre prima întâlnire cu Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: